Page 2 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 170
  1. #11
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    10
    Posts
    6

    hi Raja, i have some problem with vcore! i can't set 1,85 or 1,87v of vcore under ln2! On my Gene Vi, vcore scale from 1,82 to 1,91 without any intermiddle step!

    MemTweaker don't work.....where can i find new bios for my gene? Thanks

  2. #12
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    171
    Posts
    7,451

    http://www.mediafire.com/?2l6a1u93sa0rx0x



    Intel do not leave Memory config open, so NO in OS memory tweaking is possible for anyone on this platform yet.

  3. #13
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    http://www.mediafire.com/?2l6a1u93sa0rx0x



    Intel do not leave Memory config open, so NO in OS memory tweaking is possible for anyone on this platform yet.
    thanks raja, i test it today very nice board.....did you now what's a limit of vcore on 4700k boxed? at 1.9v my system reboot at 6,2ghz....can i try 2.1?

  4. #14
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    171
    Posts
    7,451

    You might run into problems around 2V on some retails - risky.

  5. #15
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    10
    Posts
    20

    What a fantastic work ! I will receive my Maximus VI Hero tomorrow and this guide will be very helpful.

    Such a support is one of the reasons I buy ASUS ROG motherboards.

    Thanks.

  6. #16
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    171
    Posts
    7,451

    No problem. Hope it helps.

  7. #17
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2011
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Great guide thx. I started to overclock my i5 4670K so far I reached 4.4Ghz at 1.26 vCore. Just have few question should i change Cache voltage or its alright to leave it on Auto and How high on vCore is safe?

  8. #18
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    171
    Posts
    7,451

    You can tune the voltages based upon how good your CPU is. The auto voltages take most of the worst case CPUs into account, so you may be able to lower somewhat. As for how much VCore is safe, who knows. The less you can get away with, the better.

  9. #19
    ROG Enthusiast Array megastarkey's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    47

    Is there a UEFI / Bios update for the Maximus VI Hero to make it more stable?
    MEGAStarkey

    Intel i7 4770kOC @ 4.6 / 1.25v - Maximus VI Extreme - 16gb Team Xtreem @2400
    Gigabyte R9 290x Windforce OC
    Intel i7 4670kOC @ 4.2 - ASUS Z97i Plus - 8gb Crucial Ballistix@1600
    ASUS 660GTX
    AMD FX8350OC @ 4.8 Ghz Stable - Crosshair V Formula-Z -8gb Crucial Ballistix @1600
    ASUS 660GTX


  10. #20
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    171
    Posts
    7,451

    More stable? What's the issue?

Page 2 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •