Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    AI Suite II (2.01.01) BUG? Negative BCLK Frequency reading!

    Funny thing is it was working without issues couple of weeks, but today it scares me )))
    Program assures me that my BCLK is -65.5, anyway CPU frequency it reads perfectly

    Click image for larger version. 

Name:	AI Suite BUG.jpg 
Views:	5 
Size:	681.6 KB 
ID:	24621

  2. #2
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Just a glitch I am sure. Think there is a AISuite III that works for the board now, and a separate Turbo V but will have to confirm that it works for the RIVE. Not at home now so will need another to confirm...
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Yes, I read it here, some improvements? I mean not specific haswell ones, that reach Maximus V line?

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    You're better off removing AI Suite all together. Sooner or later it'll cause you more headaches.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •