Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Can you use 3 external monitors on the G75?

    Hey I was wondering if you could use 3 external monitors on my Asus G75, and use Nvidia surround.

    I have a 660m with 12gigs of ram.

    I would be willing to flash my bios or do anything to use 3 external displays.

    -Thanks Patrick

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Bumpity.....

  3. #3
    ROG Guru: Orange Belt Array ggBanks's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Reputation
    21
    Posts
    365

    I guess you can. You have a VGA, HDMI and a miniHDMI, so it makes 3 ext. with the integrated one makes total of 4 monitors.

  4. #4
    ROG Guru: Blue Belt Array ganji PC Specs
    ganji PC Specs
    MotherboardASUS Z87 Sabertooth
    Processori7 4770k
    Memory (part number)GSkill TridentX 2400MHz CL10 PC3-19200
    Graphics Card #1EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    Graphics Card #2EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    MonitorAsus VG28QE x3
    Storage #1Crucial BX100 256Gb
    Storage #2Samsung 840 Evo 250Gb
    CPU CoolerEK Predator 240
    CaseCorsair AIR 540
    Power SupplyEVGA Supernova P2 1000w
    Keyboard Coolermaster quickfire pro
    Mouse Corsair M65 RGB
    Headset Roccat Kave XTD
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Win 10 Pro
    ganji's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    71
    Posts
    901


  5. #5
    ROG Guru: Brown Belt Array GottiBoi55's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    22
    Posts
    1,117

    Check THIS out, may be what you are looking for!
    GottiBoi55
    Asus
    G750JZ-DS71 Windows 10 Pro (x64)
    Intel® Core™ i7 4700HQ (2.40GHz)
    Samsung
    24GB Memory DDR3 1600 MHz SDRAM
    SanDisk
    M.2 SSD 2x128GB in Raid 0 / WD-HGST-1TB HDD 7500-RPM
    NVIDIA® GeForce® GTX 880M 4 GB GDDR5 VRAM
    Second Monitor: Shar
    p Aquos 32"

  6. #6
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    13
    Posts
    2,441

    i think it is can be, if your connect is not damage.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •