Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 38
  1. #11
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    35
    Posts
    327

    Just FYI everything works fine with my sli. Still running at 8x in both slots. Installed raidr in top slot of maximus formula v

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Anyone know if this will work with Maximus VI Hero in SLI?? Was going to use but will it stop the Dual SLI on the Hero???

  3. #13
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by jsarver View Post
    Just FYI everything works fine with my sli. Still running at 8x in both slots. Installed raidr in top slot of maximus formula v
    uhmmm.,, in a slot PCIx1 ?

    Could you used the last pcix 3.0, to x4...

    maybe pcix 3.0 x4 ... it´s similar x8 in pcix 2.0 ?

    8x-4x-4x...

  4. #14
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    35
    Posts
    327

    No it's a pcie 2 slot. No you can't use last pcie 3 slot. Nvidia cards need a minimum of 8x for sli. If ur running amd cards then I guess using last pcie 3 slot would be ok.

  5. #15
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by jsarver View Post
    No it's a pcie 2 slot. No you can't use last pcie 3 slot. Nvidia cards need a minimum of 8x for sli. If ur running amd cards then I guess using last pcie 3 slot would be ok.
    Yeah... But... Its x1 size...

    Asus raid r :E

    PCIe 2.0 x2; 240GB; Dual LSI® SandForce SF-2281 controllers; Toshiba® 19nm 16k page size Sync MLC NAND Flash; sequential read/write speed 830/810MB/s; Up to 100,000 4K read/write IOPS*

    I like this mb, but the limit of pxi1 size... I dont sure...

    Could we install cards x4 size bus in this smalls pcix 1?...


    Slots
    3 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8 or x8/x4/x4)
    1 x mini-PCIe 2.0 x1
    3 x PCIe 2.0 x1

    And... Does the armor of mb permit this install ?

    http://www.ocaholic.ch/modules/xcgal....php?pid=43485

    The img see that asus raid r is more long...

    And the last question:

    PCIe Bandwidth Comparison (Each Direction)
    * PCIe 1.x PCIe 2.x PCIe 3.0
    x1 250MB/sec 500MB/sec 1GB/sec
    x2 500MB/sec 1GB/sec 2GB/sec
    x4 1GB/sec 2GB/sec 4GB/sec
    x8 2GB/sec 4GB/sec 8GB/sec
    x16 4GB/sec 8GB/sec 16GB/sec


    With 2.0 in x1 go to 500 mb/s... Asus raid r can do 800 mb/s if it in x2 pcix... And a good sdd in sata 6 can do 600 mb/s...

    I dont sure about all this... But i think something rare options install...
    Last edited by Kzoax_spain; 08-28-2013 at 12:09 PM.

  6. #16
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    35
    Posts
    327

    Again dude u are wrong. I think I know what my board has. My formula v has a pcie 2 at 4x. Thats what I'm using.

  7. #17
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Of course... I was speaking about new formula vi...

    Your formula v like me a lot of more... ;-) that the new formula vi...

    Excuse me please.

    Regads from spain.

  8. #18
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    35
    Posts
    327

    Ok I see the confusion. No worries. I do wonder how people with new boards will connect this.

  9. #19
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by jsarver View Post
    Ok I see the confusion. No worries. I do wonder how people with new boards will connect this.
    its a good question... i think that new armor maybe it´s not good for this mb...

    some people dont like that sking is aluminium... bad for watter?

    and i think that watts energy are not optimizate....

    Again... your MB it´s very better that this,...

  10. #20
    Helium Chilled Array _ PC Specs
    _ PC Specs
    Laptop (Model)G46VW
    MotherboardRampage IV Gene
    ProcessorIntel Core i7-3930K
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum 32GB (CMD32GX3M4A2133C9)
    Graphics Card #1ROG Matrix GTX 780 Ti
    Sound CardROG SupremeFX III
    MonitorASUS VG248QE with GSync mod
    Storage #1Plextor PX-M2 SSD 120GB
    Storage #2G.Skill Phoenix Blade 480GB PCIe SSD
    CPU CoolerCooler Master Seidon 240M
    CaseCooler Master HAF-X
    Power SupplySeasonic X-750
    Keyboard Corsair K90
    Mouse ROG Gladius
    Headset ROG Orion
    OS Windows 8.1 Update 1
    Network RouterASUS RT-AC66U
    _'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    119
    Posts
    5,750

    Maximus VI Hero:

    Put it in the Black slot, as long as you're not using the other PCIe 1x slots.

    [*1: The PCIe 2.0 x16 slot (PCIEX4_3) supports up to x4 mode. It shares bandwidth with PCIe 2.0 x1 slots. The default setting is x1 mode.
    *2: The PCIe 2.0 x1 slots (PCIEX1_1/2/3) will be disabled when PCIe 2.0 x16 slot (PCIEX4_3 ) operates under x4 speed.]

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •