Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Question MAYDAY!!! MAYDAY!!!, Sonic Radar problem

    I bought a M6H Motherboard and interested in the Sonic Radar software, however when I tried to use in game, it never display in game, only shows on desktop, do anyone know why? I tried the shortcut

  2. #2
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    164
    Posts
    7,454

    Might be worth listing which game you have an issue in

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    10
    Posts
    6

    I have the display in the game but I get nothing from the sound displayed with my Maximus Hero 4. I try many Games like Crysis2 or BF3. None of it works

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    Might be worth listing which game you have an issue in

    That just killed me.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  5. #5
    Super Moderator - Coderat Array Nodens PC Specs
    Nodens PC Specs
    Laptop (Model)ASUS GL702VW-GC004T
    MotherboardRampage V Extreme Edition 10
    ProcessorIntel 3930K C2
    Memory (part number)CMZ16GX3M4X2133C11
    Graphics Card #1ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5
    MonitorASUS VG278H
    Storage #13x OCZ Vertex 3 240 (RAID5 - LSI 9361-8i)
    Storage #23x WD2003FYYS (RAID5 - LSI 9361-8i)
    CPU CoolerCorsair H100i + 4x Noctua NF-P12
    CaseCoolermaster HAF-X
    Power SupplySeasonic X-1250
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Logitech G502
    OS Windows 10 Pro x64
    Network RouterLinksys E4200v2 (running TomatoUSB/Toastman firmware)
    Nodens's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    266
    Posts
    4,389

    Quote Originally Posted by HiVizMan View Post
    That just killed me.
    Me too! (still laughing..)
    RAMPAGE Windows 8/7 UEFI Installation Guide - Patched OROM for TRIM in RAID - Patched UEFI GOP Updater Tool - ASUS OEM License Restorer
    There are 10 types of people in the world. Those who understand binary and those who don't!

    RealBench Developer.

  6. #6
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    164
    Posts
    7,454

    Hehe it was one of those things. User never responded, guess font size was not big enuff... :d

  7. #7
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    1

    i have the same problem, it apears on the screen but does not show any sound directions nor even in test, any ideas ?

  8. #8
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    What game mate? It will not work with BF4 64bit launcher.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  9. #9
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    10
    Posts
    15

    I'm having the same issue, but it's not just ingame, if I click the "test" button, I hear something like a heavy machine gun but the radar won't show anything.

    Don't think it matters, but I'm not using any speakers whatsoever, sound is coming out the HDMI output.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •