Results 1 to 2 of 2

Thread: Help needed.

  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Exclamation Help needed.

    OK so a couple of problems that i am hoping have a simple solution. First off i would turn off my system turn it back on and all of my security settings would be corrupt so anything that has a secure login (eg games / Https sites) would not work causing me to have to reload my OS. Replaced the Cmos battery and that doesn't happen anymore but instead the only way it can be shut down is holding the exterior button using the start menu puts it in a continuous power loop. Also it will occasionally drop its Intel Lan settings causing me to have to reload the driver for it. Is my motherboard just slowly dieing or is there something i can do to fix it?? Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4025MHz 17-17-17-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyEVGA Supernova 1600w Titanium
    Keyboard Cyberpower Skorpion K2
    Mouse Razer Basilisk
    Headset Sennheiser HD6XX / Modmic 5
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,359

    Hello Dragoonka and welcome

    Try resetting the bios to defaults, if this doesn't help...

    List your complete system specs and if you are overclocking any of your hardware.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •