Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    7

    strange problem occured

    so, my G74SX lags whenever i turn it on inside my home area, like when i tested it on RE5 benchmark version, i got low fps rate,
    like 12 and can be lower, but when i take it outside of my house, it works perfectly fine! no lags no problem occurred at all! so i was wondering what could be the problem, is there something wrong with my house or is it the laptop? i just changed the
    motherboard of the laptop because of the same problem, so i find it rather hard to believe if it is my laptop that's wrong. please help

  2. #2
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Are you connected via Wifi to your router? Can be anything from a driver conflict to virus/spyware. That's the only thing that comes to mind.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    7

    yeah i am, but the thing that confuses me is that, the problem doesn't occur outside of my house, even when i am connected to a network.

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    When you're inside do you have the laptop plugged into the wall? And when you're outside are you using the battery or also plug it into the wall?

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    7

    plugged in or not its the same when inside my house...i can't even find any logical explanation for this problem

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •