Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Driver update ?

    Not sure which drivers you are referring to. Looking on Asus website and it is still the same version since July: http://www.asus.com/Motherboards/MAX...RMULA/#support

    Are you using a different driver for the card ?

    Thank you.

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Any solution for this? Im having the same issue, it worked fine for about a week and now is not recognizing any wifi networks. I tried disabling/enabling the adapter, unistalling and installing the driver again and a new install of Windows 7 and still no luck.

    Ok, so I managed to get it working back again. I hat to reset the CMOS.... lets see how much time it lasts before the issue comes back.
    Last edited by pryanke7; 11-21-2013 at 05:50 AM.

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    1

    i have the absolutely same problem, four days wifi working, and today at morning i found that no wifi wifi network detecting.

    ASUS support have no idea, beside returning motherboard to shop.

    UPD: OMG, i fixed problem without CMOS reset and system reinstall..

    Delete wifi via System, and tick "Uninstall drivers" checkbox.
    Download drivers for wifi from ASUS site, not using motherboard CD!
    Not uising driver installer.
    In System, searching for new devices and system will find wifi card and ask for drivers.
    When system ask about driver, select folder with downloaded driver and system will complete setup.
    ....
    PROFIT!

    Now wifi working nice and i'm writing this update via this card without problem )

    But i don't know how long it will working, but if it broken again, i need 5 minutes for solving problem.
    Last edited by SoulAnders; 01-14-2014 at 11:42 AM.

  4. #14
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Hey SoulAnders & co.

    I have this same issue, lot of people seem to have.
    Many have returned the MB.

    Did this keep on working with you?

    I have totally jammed my Windows now, can't reset it, can't reinstall and even the Pro850 has now started to act funny.
    What steps to CMOS reset with X99-pro?

    Cheers,
    T

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •