Page 36 of 66 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 351 to 360 of 660
  1. #351
    ROG 師傅 Array Arne Saknussemm PC Specs
    Arne Saknussemm PC Specs
    Laptop (Model)Laptop?...No way! (Model?...Jun Amaki...yes way!)
    MotherboardROG ZENITH EXTREME
    ProcessorTHREADRIPPER 1920X
    Memory (part number)F4-3200C14Q-32GVK
    Graphics Card #1GTX Titan X
    Graphics Card #2SLI is dead to me
    Graphics Card #3Tri SLI is even dead to Nvidia
    Graphics Card #4Quad SLI is dead to everybody especially my credit card
    Sound CardXonar Essence STX
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    Storage #1Samsung 950 PRO
    Storage #22x OCZ VERTEX 3/2x WD Caviar Black 500GB / 2x WD RED 2TB
    CPU CoolerCustom Loop: Dual D5s, Dual Alphacool Monsta 480s, XSPC Raystorm Neo TR4, EK TitanX WaterBlock
    CaseNope!...Phobya Bench...let it all hang out man!
    Power SupplySeasonic SS-1200XP3
    Keyboard Logitech G810 or Fender Rhodes Electric Piano (MKI 73)
    Mouse G502 or Speedy Gonzalez...not Mickey...don't do Disney!
    Headset ...firmly on neck
    Mouse Pad Mouse don't got his own pad man...lives with me
    Headset/Speakers Edifier Spinnaker...or you mean the speakers in my head...man too many voices to name them all
    OS Win XP, 7, 8, 8.1 and Windows 10 Spyware Edition
    Network Router56k modem
    Accessory #1 Umm...nice tie?
    Accessory #2 Err...belt?
    Accessory #3 3 accessories?! I'm not a girl!!
    Arne Saknussemm's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    481
    Posts
    13,453

    Quote Originally Posted by WhitePaw View Post
    very nice Arne, i saw the scores at the bot..

    I am also glad my 280X can run with a ram mhz of 1940 mhz as max..

    Only have one problem, the software i use to tweak with, dont disable the idle state, so when i launch a benchmark at high VDDC the OC crash..

    When i hit apply, i want the voltage to directly bounce up, but i think it will be solved soon..
    Force constant voltage, in other words
    Cheers Paw! and that card sounds veeery nice.....Viz said vantage likes memory!....sure you'll have the software sorted soon

    Here I have my hatrick and am chuffed

    CPU 5202 MHz RAM 2448MHz Titan

    SPi32Mil 6m22.000 (nice neat number LOL)
    Attachment 31300

  2. #352
    ROG Guru: Blue Belt Array twisted1's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    72
    Posts
    815

    Quote Originally Posted by WhitePaw View Post
    very nice Arne, i saw the scores at the bot..

    I am also glad my 280X can run with a ram mhz of 1940 mhz as max (Elpida?).. and +1400mhz is very possible i think (core)

    Only have one problem, the software i use to tweak with, dont disable the idle state, so when i launch a benchmark at high VDDC the OC crash.. this is especially in heaven..

    When i hit apply, i want the voltage to directly bounce up, but i think it will be solved soon..
    Force constant voltage, in other words

    any good tweak app is always appreciated
    That's a really good mem OC, damn.

    Do you mean disabling UPLS paw? There are a bunch of apps that can do that for you.

    Sapphire Trixx has an option for disabling UPLS, and if I remember correctly you can set it to force constant voltage.

  3. #353
    ROG Guru: Brown Belt Array nikosa43's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    73
    Posts
    1,014

    Grats for your scores Arne! Why don't you OC your GPU running RB? I think you will improve your OpenCl and your Image editing scores

  4. #354
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    You need to set NVP for nVid cards when setting voltages under cold


    Arne OC your VGA mate do not be shy.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  5. #355
    ROG 師傅 Array Arne Saknussemm PC Specs
    Arne Saknussemm PC Specs
    Laptop (Model)Laptop?...No way! (Model?...Jun Amaki...yes way!)
    MotherboardROG ZENITH EXTREME
    ProcessorTHREADRIPPER 1920X
    Memory (part number)F4-3200C14Q-32GVK
    Graphics Card #1GTX Titan X
    Graphics Card #2SLI is dead to me
    Graphics Card #3Tri SLI is even dead to Nvidia
    Graphics Card #4Quad SLI is dead to everybody especially my credit card
    Sound CardXonar Essence STX
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    Storage #1Samsung 950 PRO
    Storage #22x OCZ VERTEX 3/2x WD Caviar Black 500GB / 2x WD RED 2TB
    CPU CoolerCustom Loop: Dual D5s, Dual Alphacool Monsta 480s, XSPC Raystorm Neo TR4, EK TitanX WaterBlock
    CaseNope!...Phobya Bench...let it all hang out man!
    Power SupplySeasonic SS-1200XP3
    Keyboard Logitech G810 or Fender Rhodes Electric Piano (MKI 73)
    Mouse G502 or Speedy Gonzalez...not Mickey...don't do Disney!
    Headset ...firmly on neck
    Mouse Pad Mouse don't got his own pad man...lives with me
    Headset/Speakers Edifier Spinnaker...or you mean the speakers in my head...man too many voices to name them all
    OS Win XP, 7, 8, 8.1 and Windows 10 Spyware Edition
    Network Router56k modem
    Accessory #1 Umm...nice tie?
    Accessory #2 Err...belt?
    Accessory #3 3 accessories?! I'm not a girl!!
    Arne Saknussemm's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    481
    Posts
    13,453

    Quote Originally Posted by nikosa43 View Post
    Grats for your scores Arne! Why don't you OC your GPU running RB? I think you will improve your OpenCl and your Image editing scores
    Thanks Nikos! That smile on the sun in the wallpaper that's me today...I just submitted 55124 for Vantage at the bot...submitted online and saved the URL but crashed just after so no screenie for the comp but used online result for bot screenie...more cold coming this weekend here so more work...

    I didn't know OCing the GPU works for RB....I'll try that...


    Quote Originally Posted by HiVizMan View Post
    You need to set NVP for nVid cards when setting voltages under cold


    Arne OC your VGA mate do not be shy.
    Is that what you meant too Viz or do you mean I should grow a pair and flash the BIOS? and what is NVP?

  6. #356
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    LOL

    The NVP is for Paw. I have sent it to him.

    Your Titans can clock, see where they will go. You are on a roll so strike while the iron is hot.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  7. #357
    ROG Guru: Brown Belt Array nikosa43's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    73
    Posts
    1,014

    Quote Originally Posted by Arne Saknussemm View Post
    I didn't know OCing the GPU works for RB....I'll try
    You will not see a huge difference but I remember Nodens saying that Gimps using GPU acceleration to draw the windows so maybe it will offer a small improvement. Also, have you installed Intel's SDK for OpenCl for processors? That will improve your OpenCl score. Also icing GPU will improve OCL. All the above are not for a huge impact but it's little here and there. Do you use any tweak for Vantage except OC of CPU and GPU, because until now I see it's pretty insensitive.

  8. #358
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    LOD offers some help.

    Memory is key for Vantage

    Set your performance level just right - some times the highest level is not always the best for a benchmark.

    Screen res is critical

    Colour density and picture quality helps

    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  9. #359
    ROG Guru: Brown Belt Array nikosa43's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    73
    Posts
    1,014

    Thanks Vizman. Until now best results are with Nvidia control panel set to default. Even High performance can reduce the score. I run in a HD TV. Even I set the res to 1280x1024 and becomes native square with black gaps on the sides, when the bench starts it goes to 1920x1080p full screen. Maybe that doesn't help. One interesting thing I noticed though, is that when I benched in Vista 64 the whole benchmark remained to the square format (native 1280x1024), without me change upscale or anything. LOD I haven't try, maybe tonight.

  10. #360
    Super Moderator - Coderat Array Nodens PC Specs
    Nodens PC Specs
    Laptop (Model)ASUS GL702VW-GC004T
    MotherboardRampage V Extreme Edition 10
    ProcessorIntel 3930K C2
    Memory (part number)CMZ16GX3M4X2133C11
    Graphics Card #1ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5
    MonitorASUS VG278H
    Storage #13x OCZ Vertex 3 240 (RAID5 - LSI 9361-8i)
    Storage #23x WD2003FYYS (RAID5 - LSI 9361-8i)
    CPU CoolerCorsair H100i + 4x Noctua NF-P12
    CaseCoolermaster HAF-X
    Power SupplySeasonic X-1250
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Logitech G502
    OS Windows 10 Pro x64
    Network RouterLinksys E4200v2 (running TomatoUSB/Toastman firmware)
    Nodens's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    266
    Posts
    4,389

    Disable driver scaling. Set it to "No scaling".
    RAMPAGE Windows 8/7 UEFI Installation Guide - Patched OROM for TRIM in RAID - Patched UEFI GOP Updater Tool - ASUS OEM License Restorer
    There are 10 types of people in the world. Those who understand binary and those who don't!

    RealBench Developer.

Page 36 of 66 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •