Results 1 to 8 of 8

Threaded View

  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2011
    Reputation
    10
    Posts
    16

    G53JW-A1 bsod problems. Anyone also experiencing this?

    Hi, thought this might be the best place to get help since its a RoG forum. I have a g53jw-a1, i can't seem to get off these bsod's. Before, i have bsod's when scanning with MSE. It displays the ntfs.sys on the bsod but never collects logs. I took the unit to the Asus service center and they said that to NOT update windows as of the moment because it will cause the unit to go haywire. Is this true?

    WHen they returned the unit to me, after some hours of usage, a bsod appears. It says about Bad pool something. In another forum, a tech said it was my Razer abyssus causing the bsod, and told me to remove PowerISO, so i did. Right when my unit was rebooting, another bsod. It said about memory management. Also, i have black screens flashing really quick at windows start-up.

    Forgot to mention- Haven't changed or added any hardware, everything is factory default. I am also not that much of an expert in computers.

Similar Threads

  1. Now I get a BSOD with my CH V
    By Area 66 in forum Other Series Motherboards
    Replies: 7
    Last Post: 08-09-2011, 03:07 AM
  2. Crosshair V Formula Problems... BSOD/No Post/DRAM/HDD.
    By Meowgie in forum Other Series Motherboards
    Replies: 2
    Last Post: 08-07-2011, 10:45 AM
  3. G73 BSOD, a little help?
    By jetpoweredmonkey in forum G Series Gaming Notebooks
    Replies: 20
    Last Post: 06-16-2011, 06:01 AM
  4. BSOD
    By Ch3wy in forum Other Series Motherboards
    Replies: 13
    Last Post: 02-22-2011, 05:19 AM
  5. BSOD's
    By Jeff1961 in forum Other Series Motherboards
    Replies: 24
    Last Post: 02-21-2011, 08:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •