Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Maximus Impact Headphone amp

    I just put together a new pc with this motherboard. And the volume seems really low at max with my headphones. I've tried changing the amplify level and switching settings makes no difference does anyone else have this problem?

  2. #2
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    28

    Hey Raja!

    Seems like I'm not the only one expecting the Headphone Amp to work problerty, like it is advertised on the retail box.

    Any comments?

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    28

    Hey dagowinnebago

    No, you are not the only one with this problem. The problem has been known for a long time now, but Asus seem quite about it, cus' no fix has been announced yet.

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    OK have bumped this upstairs along with the other mic and sound issues.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  5. #5
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I read through the other threads yesterday. Glad to know the issue has been brought to attention.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •