Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ROG Enthusiast Array MAXXHEW's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    10
    Posts
    28

    Crosshair v Formula-z quick question

    I have 2 R7-260X in CrossFireX on the Crosshair v Formula-z board. Do I need to power up the additional 4 pin E_Z plug on the left middle side of the board since I have 2 GPU's, or will the 6 pin connectors from PSU to the GPU's be enough? Power supply is Seasonic 860w Platinum.
    Last edited by MAXXHEW; 12-25-2013 at 12:37 AM.
    CM Storm Scout 2 Advanced, ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z, AMD FX-8350, CM Seidon 120M, G.Skill Trident X DDR3-2400 CL9 w/ turbulence 2 cooler, SAPPhIRE R9-285 Dual-X OC, WD Blue 1TB, Samsung 840 EVO 120GB, Sony Optiarc 5280S-CB-Plus, Seasonic SS860XP2, 120m CM SickleFlow (x2) & 120m CM JetFlow (x2), CM Devastator (Red LED), CM Storm Spawn, ASUS VN247H-P, Sony MDR-7506, Sennheiser HD-360, JBL J-88, Razer Kraken Pro, Logitech C920, Canon PIXMA MX922

  2. #2
    AntiMatter Guru ROG Array chrsplmr's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Reputation
    295
    Posts
    6,113

    Personally, I think if you have the connector [and you should] on your PSU it should
    be plugging in anyway. If the 'system' needs it, it has a source.
    She must feed.

    Maxxhew. Welcome to ROG.c.

  3. #3
    AntiMatter Guru ROG Array chrsplmr's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Reputation
    295
    Posts
    6,113

    Multiple Threads are not necessary here.

    Original:
    http://rog.asus.com/forum/showthread...quick-question
    Quote Originally Posted by chrsplmr View Post
    Personally, I think if you have the connector [and you should] on your PSU it should
    be plugging in anyway. If the 'system' needs it, it has a source.
    She must feed.

    Maxxhew. Welcome to ROG.c.

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    You are not a new member you have had 10 posts prior to this double post. Really should know this forum a little better mate, you do not need to double post ever.

    Enjoy your day.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  5. #5
    ROG Enthusiast Array MAXXHEW's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    10
    Posts
    28

    Sorry, I must have hit the button twice without noticing... I did not mean to post it twice.
    CM Storm Scout 2 Advanced, ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z, AMD FX-8350, CM Seidon 120M, G.Skill Trident X DDR3-2400 CL9 w/ turbulence 2 cooler, SAPPhIRE R9-285 Dual-X OC, WD Blue 1TB, Samsung 840 EVO 120GB, Sony Optiarc 5280S-CB-Plus, Seasonic SS860XP2, 120m CM SickleFlow (x2) & 120m CM JetFlow (x2), CM Devastator (Red LED), CM Storm Spawn, ASUS VN247H-P, Sony MDR-7506, Sennheiser HD-360, JBL J-88, Razer Kraken Pro, Logitech C920, Canon PIXMA MX922

  6. #6
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    For those two cards it is not mission critical to not have that additional connector fitted for the PCIe lanes. However if you are talking about the EPS connector near to the CPU and the very side of the board, close to the 8pin then yes you do.

    Yeah the forum is a bit buggy I guess it must have posted twice. No worries and Merry Christmas
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •