Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 41 to 43 of 43
  1. #41
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    17
    Posts
    140

    Yea, I have learned a ton about my board and CPU after a month beating my head on the desk trying to get it run at 4.4GHz. I just give up and set to 4GHz. HiVizMan does great job of helping people here. Hats off to you man.
    Corsair 200R
    Intel i5 4670k
    Corsair H75
    Maximus Hero
    8GB G.Skill RipJaws (1600Mhz)
    EVGA GTX 760 SC
    Seagate 240GB SSD
    WD 750GB Storage Drive
    EVGA NEX 750 Gold PSU
    Windows 7 64bit

  2. #42
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    10

    I was testing around alot with this hero mainboard and found out it is running much more stable with core:cache 1:1.
    cache voltage a little bit higher then core voltage. thats why alot of the ppl dont get their System stable. mostly with 4 sticks of ram.
    try this:

    bios:1203

    multi:44
    cache:44

    vcore: 1,26v
    cache: Auto, should be 1,29v
    SVID Control: disable

    cpu load line cali: Level 4
    vrm spread spectrum: on
    cpu power duty control: t.Probe
    cpu current capabliltiy: 110%
    cpu power thermal control: 150

  3. #43
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Thanks for sharing verrotten
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •