Page 4 of 68 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 31 to 40 of 671
  1. #31
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    22

    maybe wait for Matrix new bios? i dont know

  2. #32
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by d1versify View Post
    maybe wait for Matrix new bios? i dont know
    Yeah... I noticed now that the new BIOS was released on the 26th... Maybe one for the Matrix will follow... There's always hope...

  3. #33
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    10
    Posts
    1

    I have updated bios and problem was still occuring. Watch this :
    http://www.youtube.com/watch?v=tz2ybPrjhdw

  4. #34
    ROG Guru: White Belt Array Ookami999's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    112

    I have also updated the vBIOS in my R9 280x and I'm still experiencing artifacts.

  5. #35
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Hi,

    I have two 280x directCu II TOP. Both have the artifacting problem. New bios and drivers changed nothing.
    Any word on how well RMA works? Do newer replacement cards work any better than this clearly faulty batch?

  6. #36
    ROG Guru: White Belt Array Ookami999's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    112

    Still nothing about RMA'd cards replaced with good ones. I might send mine the following week cause I tried literally everything to troubleshoot the problem in my end and nothing worked.

  7. #37
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    10
    Posts
    38

    I'm having these serious issues as well and i'm really sad about this.







  8. #38
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by Creax View Post
    I have updated bios and problem was still occuring. Watch this :
    http://www.youtube.com/watch?v=tz2ybPrjhdw
    Good demonstration if that fixed it for you but i think that voids the warranty and if something else is wrong with my card then i would be literally flushing my 430$ down the drain. I bought a R9 280X-DC2T model few days ago.

    Also my previous post is not showing up. Is there some sort of censorship on this site? What's the use of having a forum if we can't speak out publicly? I can't post some screenshots here:






    Last edited by Ishan; 02-09-2014 at 04:10 PM.

  9. #39
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    10
    Posts
    38








  10. #40
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2014
    Reputation
    10
    Posts
    38

    My posts are not showing up and someone is deleting them i think. What sort of treatment is this? I regret buying this ASUS R9 280X-DC2T. This is bloody unacceptable!

Page 4 of 68 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •