Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    KSamples/sec: OpenCL ERROR: clGetPlatformIDs(-1001)

    Getting this error on my OpenCL benchmark. I just recently overclocked my GPU, and didnt run into this issue before I overclocked. The overclock is stable so im not to sure what this means..

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2014
    Reputation
    10
    Posts
    3

    I as well am having this issue. I have not overclocked my GPU (780 ti), but I did my FX 8350 to an 4.8. I am also having some issues that I can't figure out. Like during Borderlands 2 I keep dropping to low 40 FPS and getting stutter issues.

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2014
    Reputation
    10
    Posts
    3

    KSamples/sec: OpenCL ERROR: clGetPlatformIDs(-1001) and performance issues

    Does anyone know what this issue is? I have been having some performance problems where in Borderlands 2 I dip into the low 40 FPS and my system doesn't quite reach the scores of other similar systems. I've been on multiple forums troubleshooting, and I can't figure out for the life of me why my 780 ti is getting lower scores than a normal 780. RealBench it seems to be doing just fine, minus the the OpenCL issue. Can anyone help me out?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •