Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
  1. #11
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    19

    I know this will not help with your issue but just to give an example. WOW is my main game of choice and it is not too graphically demanding unless playing on ultra settings. In ultra I usually am over 60 fps all the time on the JH but when only using battery, I have seen settings as low as 6 fps and just about always under 20, averaging around 10 -15, which sounds like what you are experiencing EOS. I have not seen this happen on my laptop in a while but very rarely in my first month, my laptop did not seem to detect the fact that I was plugged in even though I was. Don't remember if I had to do anything to change that or if it was resolved by removing Power4Gear. Sorry you are having these issues and good luck.
    G750JH-DB72-CA
    250GB SSD/ 750GB HDD/ 16GB RAM
    Windows 8.1

  2. #12
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    10
    Posts
    12

    I'm back!

    My battery is plugged and it seems its charging as well. So I don't think it's battery related. The thing is this laptop as 2 days old. I've updated everything & I downloaded and installed Windows 8.1 and then I run windows
    update and everything is 'perfect'.

    I've Norton 360 antivirus & Malwarebytes installed ( I don't know if this programs cause game issues ).

    It's seems when I'm playing TESO the world seems really slow and my character seems quite laggy as well even
    on medium or Low. If I choose minimum - the game runs fine. It happens the same thing with Dead Island, my character seems it's kind break dancing all the time :/
    Last edited by Quasho; 04-06-2014 at 07:20 PM.

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    1

    I have seen a lot of forum posts with issues having to do with the ROG Gamefirst software. Check to see if that is installed. If it is, uninstall.

  4. #14
    ROG Guru: Brown Belt Array Darnassus PC Specs
    Darnassus PC Specs
    Laptop (Model)G752VS -=-=- G750JX
    MotherboardASUSTeK COMPUTER INC. G752VS (U3E1) -=-=- ASUSTeK COMPUTER INC. G750JX (SOCKET 0)
    Processori7 6700HQ @ 2.60GHz -=-=- i7-4700HQ CPU @ 2.40GHz - 3.40GHz
    Memory (part number)2x16gb (M471A2K43BB1-CRC) -=-=- 2x8gb (HMT41GS6AFR8A-PB)
    Graphics Card #1GTX 1070 (8GB) -=-=- GTX 770M (3GB)
    Sound CardRealtek High Definition Audio / NVIDIA High Definition Audio
    MonitorGSync IPS 75HZ -=-=- Chi Mei 60Hz (Overclocked to 85Hz)
    Storage #1Samsung SSD 960 EVO 250GB x2 -=-=- LITEONIT LCS-256M6S
    Storage #2HGST HTS721010A9E630 -=-=- ST1000LM024 HN-M101MBB
    CPU CoolerStock -=-=- Stock
    CaseStock -=-=- Stock
    Power SupplyStock -=-=- Stock
    Keyboard Stock -=-=- Stock
    Mouse Razer Naga Epic 1st Generation
    Headset SPH 2500
    Mouse Pad Razer Goliathus
    OS Winblows 10 Pro -=-=- Winblows 8.1 Pro
    Network RouterCG3000v2
    Darnassus's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    61
    Posts
    1,634

    Quote Originally Posted by theblackangelic View Post
    I have seen a lot of forum posts with issues having to do with the ROG Gamefirst software. Check to see if that is installed. If it is, uninstall.
    Did.. you just dig up an old thread from over a year ago?

    .... as your first post?! x'{
    Gosh Blue Lady.. ❤

    JOIN THE ASUS T-SHOOT DISCORD <-- Clicky!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •