Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,358

    Trouble with Forum?

    Asus, please take a look on the Forum... it's not working well again... - thanks!

  2. #2
    ROG Guru: Orange Belt Array Symho's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Reputation
    10
    Posts
    341

    Hi to all,

    I want to report that when I navigate on http://rog.asus.com/ my browser (Internet Explorer 11) by Windows Defender stop the page with this message:

    Click image for larger version. 

Name:	Schermata blocco sito ROG ASUS.png 
Views:	2 
Size:	26.1 KB 
ID:	35622

    It is dangerous?
    ASUS G750JZ - T4044H with GX1000 black

  3. #3
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,358

    Maybe you have to add this site to the exclusion list...

    Otherwise, it seems that the Forum is back...

  4. #4
    ROG Guru: Orange Belt Array Symho's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Reputation
    10
    Posts
    341

    ASUS G750JZ - T4044H with GX1000 black

  5. #5
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,358

    Eh, you're free to believe or not…

  6. #6
    ROG Enthusiast Array ROGHSV PC Specs
    ROGHSV PC Specs
    MotherboardROG Asus Maximus VI Extreme with OC Panel (Bios:1603)
    ProcessorIntel® Core™ i7-4770K @ 4.7GHz
    Memory (part number)G.Skill TridentX F3-1600C7Q-32GTX 7 8 8 24 , 32GB
    Graphics Card #1Asus R9290X-DC2OC-4GD5
    Sound CardROG Xonar Phoebus
    Storage #1256G Samsung 840 Pro SSD
    Storage #2Seagate 2Tb
    CPU CoolerCoolermaster V8 GTS
    CaseCooler Master HAF XM
    Power SupplyCoolermaster Silent Pro Hybrid 1050 Watt
    Keyboard Corsair Gaming K70 RGB
    Mouse ROG GX1000 Eagle Eye
    Headset ROG Orion
    Mouse Pad ROG Mouse Mat
    OS Windows 7 64bit
    ROGHSV's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Have to agree MSE came with same message then internet explorer said the same and I noticed the site is runing slow now ????
    It can never be to quick.

  7. #7
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,358

    Hm... maybe a temporary problem... it seems different among the continents... - I mean about the "slow" thing... right now, here in US is running just fine...

  8. #8
    ROG 師傅 Array Arne Saknussemm PC Specs
    Arne Saknussemm PC Specs
    Laptop (Model)Laptop?...No way! (Model?...Jun Amaki...yes way!)
    MotherboardROG ZENITH EXTREME
    ProcessorTHREADRIPPER 1920X
    Memory (part number)F4-3200C14Q-32GVK
    Graphics Card #1GTX Titan X
    Graphics Card #2SLI is dead to me
    Graphics Card #3Tri SLI is even dead to Nvidia
    Graphics Card #4Quad SLI is dead to everybody especially my credit card
    Sound CardXonar Essence STX
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    Storage #1Samsung 950 PRO
    Storage #22x OCZ VERTEX 3/2x WD Caviar Black 500GB / 2x WD RED 2TB
    CPU CoolerCustom Loop: Dual D5s, Dual Alphacool Monsta 480s, XSPC Raystorm Neo TR4, EK TitanX WaterBlock
    CaseNope!...Phobya Bench...let it all hang out man!
    Power SupplySeasonic SS-1200XP3
    Keyboard Logitech G810 or Fender Rhodes Electric Piano (MKI 73)
    Mouse G502 or Speedy Gonzalez...not Mickey...don't do Disney!
    Headset ...firmly on neck
    Mouse Pad Mouse don't got his own pad man...lives with me
    Headset/Speakers Edifier Spinnaker...or you mean the speakers in my head...man too many voices to name them all
    OS Win XP, 7, 8, 8.1 and Windows 10 Spyware Edition
    Network Router56k modem
    Accessory #1 Umm...nice tie?
    Accessory #2 Err...belt?
    Accessory #3 3 accessories?! I'm not a girl!!
    Arne Saknussemm's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    481
    Posts
    13,490

    Yes, sloooooow here too and freezing a lot ...

  9. #9
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,358

    This morning it started very slow for me... specially when has something to do with signing in - when trying to go "Settings & Functions" - "Settings" to see the new posts in the threads where I'm signed up... but then just logged out and in - and now it works!

    So, I would try Logout then Login again...

  10. #10
    ROG Guru: Yellow Belt Array graphic's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    26
    Posts
    235

    Quote Originally Posted by Arne Saknussemm View Post
    Yes, sloooooow here too and freezing a lot ...

    +1 here, when click on some threads, take ages
    trying to load page....

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •