Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    mao8a87
    Guest

    cpu Level Up disabled question

    I have a RAMPAGE III EXTREME and is not enabled the option "cpu level up,"what can i do to enable it?

  2. #2
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2011
    Reputation
    10
    Posts
    43

    it`s an auto overclock function to 3.9 , 4,0 . If you want to overclock better do it manual , auto OC give to much voltages . You can read about cpu lvl up in your RE3 user manual .

  3. #3
    Brian@ASUS
    Guest
    or you can use cpu level up and tune down the cpu voltage depending on what CPU you are using.

  4. #4
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2011
    Reputation
    10
    Posts
    43

    then better to do whole OC manual Brian :] and mao do not try this if u got stock cooler

Similar Threads

  1. Max extreme Z CPU level up problem
    By Carnaged in forum Other Series Motherboards
    Replies: 63
    Last Post: 08-08-2011, 04:48 PM
  2. Fan connection on Maximus IV Extream-Z and Thermaltake Level 10 Case
    By jesseanger in forum Other Series Motherboards
    Replies: 3
    Last Post: 08-02-2011, 10:56 PM
  3. AES support disabled by Asus?
    By Donald_W in forum ROG Gaming Notebooks
    Replies: 1
    Last Post: 07-25-2011, 07:02 PM
  4. Local Area Network Adapter is disabled
    By efebatistaarda in forum ROG Gaming Notebooks
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2011, 04:30 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •