Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    ROG Guru: White Belt Array DSD27 PC Specs
    DSD27 PC Specs
    MotherboardMaximus VI Hero
    Processori5 4670K @ 4.5 GHz 1.28v
    Memory (part number)F3-14900CL9D-8GBXL
    Graphics Card #1Asus Expedition GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAOC Q3279VWF
    Storage #1Kingston SSDnow 300v 120G
    Storage #2Western Digital Blue 1TB
    CPU CoolerThermalright True Spirit 140 BW
    CaseZalman Z11 Plus
    Power SupplyXFX Pro 750W Core Edition
    Keyboard Cooler Master CMSorm Devastator
    Mouse Razer Abyssus
    Headset ROG Orion
    Mouse Pad SteelSeries qck+
    OS Windows 10 Pro 64bit
    DSD27's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    10
    Posts
    120

    Game First not working, Hero

    I updated ROG Gamefirst, and now it doesnt work.. Already reinstalled and it didn't work..
    The program opens, but doesn't seem to detect anything..
    I have the most recent UEFI, and windows 8.1 64 bit

    Last edited by DSD27; 08-03-2016 at 10:38 AM.

    i5 4670K @ 4.5 GHz, Maximus VI Hero, Thermalright True Spirit 140 BW, G.Skill RipjawsX 2x4GB 1866mhz CL9, ASUS Expedition GTX 1070 OC 8GB, XFX Pro 750W Core Edition, Kingston SSDnow 300v 120GB, Western Digital Blue 1TB, Zalman Z11 Plus, ROG Orion, AOC Q3279VWF

  2. #2
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Hello there.

    Could you not revert to the older version. Roll back your system using the system restore?
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  3. #3
    ROG Guru: White Belt Array DSD27 PC Specs
    DSD27 PC Specs
    MotherboardMaximus VI Hero
    Processori5 4670K @ 4.5 GHz 1.28v
    Memory (part number)F3-14900CL9D-8GBXL
    Graphics Card #1Asus Expedition GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAOC Q3279VWF
    Storage #1Kingston SSDnow 300v 120G
    Storage #2Western Digital Blue 1TB
    CPU CoolerThermalright True Spirit 140 BW
    CaseZalman Z11 Plus
    Power SupplyXFX Pro 750W Core Edition
    Keyboard Cooler Master CMSorm Devastator
    Mouse Razer Abyssus
    Headset ROG Orion
    Mouse Pad SteelSeries qck+
    OS Windows 10 Pro 64bit
    DSD27's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    10
    Posts
    120

    Quote Originally Posted by HiVizMan View Post
    Hello there.

    Could you not revert to the older version. Roll back your system using the system restore?
    Hi, I installed the older version and it works fine..
    I was just interested to know if it was possible to fix/use the latest version..

    i5 4670K @ 4.5 GHz, Maximus VI Hero, Thermalright True Spirit 140 BW, G.Skill RipjawsX 2x4GB 1866mhz CL9, ASUS Expedition GTX 1070 OC 8GB, XFX Pro 750W Core Edition, Kingston SSDnow 300v 120GB, Western Digital Blue 1TB, Zalman Z11 Plus, ROG Orion, AOC Q3279VWF

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    OK thanks, I have reported this to the software guys. Could you please list all your hardware and which bios version you are using.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  5. #5
    ROG Guru: White Belt Array DSD27 PC Specs
    DSD27 PC Specs
    MotherboardMaximus VI Hero
    Processori5 4670K @ 4.5 GHz 1.28v
    Memory (part number)F3-14900CL9D-8GBXL
    Graphics Card #1Asus Expedition GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAOC Q3279VWF
    Storage #1Kingston SSDnow 300v 120G
    Storage #2Western Digital Blue 1TB
    CPU CoolerThermalright True Spirit 140 BW
    CaseZalman Z11 Plus
    Power SupplyXFX Pro 750W Core Edition
    Keyboard Cooler Master CMSorm Devastator
    Mouse Razer Abyssus
    Headset ROG Orion
    Mouse Pad SteelSeries qck+
    OS Windows 10 Pro 64bit
    DSD27's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    10
    Posts
    120

    Quote Originally Posted by HiVizMan View Post
    OK thanks, I have reported this to the software guys. Could you please list all your hardware and which bios version you are using.
    Im using the most recent bios, 1505. And also was not working before on the 1504 version.
    4670K @ 4.2 GHz 1.165v, Maximus VI Hero, Thermalright True Spirit 140 BW, G Skill Ripjaws X 2x4GB 1866mhz CL9, MSI GTX 770 TwinFrozr Gaming OC 2GB, XFX Pro 750W Core Edition, Kingston SSDnow 300v 120G, Western Digital Blue 1TB

    Thank you.
    Last edited by DSD27; 06-26-2014 at 02:05 PM.

    i5 4670K @ 4.5 GHz, Maximus VI Hero, Thermalright True Spirit 140 BW, G.Skill RipjawsX 2x4GB 1866mhz CL9, ASUS Expedition GTX 1070 OC 8GB, XFX Pro 750W Core Edition, Kingston SSDnow 300v 120GB, Western Digital Blue 1TB, Zalman Z11 Plus, ROG Orion, AOC Q3279VWF

  6. #6
    ROG Guru: White Belt Array clubfoot PC Specs
    clubfoot PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS VI HERO
    ProcessorIntel i7 4770K
    Memory (part number)G. Skill Trident X F3-2400C10D-16GTX
    Graphics Card #1MSI7950
    Graphics Card #2MSI7950
    Sound Cardonboard
    MonitorBenQ XL2420Z
    Storage #1Samsung EVO 250 RAID0
    Storage #2Seagate 600SSD 250
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseAntec DF-85
    Power SupplyCorsair RM1000i
    Keyboard AZIKO MGK1
    Mouse Logitech G502
    Headset SteelSeries Siberia V2
    Mouse Pad Razer Kabuto
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Network RouterASUS RTN-56U

    Join Date
    Oct 2010
    Reputation
    10
    Posts
    108

    I have version 1.05.01 running on BIOS 1505. Did you do a clean install or an update? Did you run the "calibrate line" test?
    The Asus Maximus VI Hero Club

    ASUS ROG MAXIMUS VI HERO, i4770K@4.5, Corsair H100i, 16G G.Skill Trident X @2400, MSI7950 xFire, C: Samsung EVO 250G SSD RAID0, BenQ XL2420Z, LG BD burner, Corsair RM1000i, Antec DF-85.

  7. #7
    ROG Guru: White Belt Array DSD27 PC Specs
    DSD27 PC Specs
    MotherboardMaximus VI Hero
    Processori5 4670K @ 4.5 GHz 1.28v
    Memory (part number)F3-14900CL9D-8GBXL
    Graphics Card #1Asus Expedition GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAOC Q3279VWF
    Storage #1Kingston SSDnow 300v 120G
    Storage #2Western Digital Blue 1TB
    CPU CoolerThermalright True Spirit 140 BW
    CaseZalman Z11 Plus
    Power SupplyXFX Pro 750W Core Edition
    Keyboard Cooler Master CMSorm Devastator
    Mouse Razer Abyssus
    Headset ROG Orion
    Mouse Pad SteelSeries qck+
    OS Windows 10 Pro 64bit
    DSD27's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    10
    Posts
    120

    Quote Originally Posted by clubfoot View Post
    I have version 1.05.01 running on BIOS 1505. Did you do a clean install or an update? Did you run the "calibrate line" test?
    I did an update, and then, clean install.
    how can I "calibrate line" if it doesnt detect my connection?

    i5 4670K @ 4.5 GHz, Maximus VI Hero, Thermalright True Spirit 140 BW, G.Skill RipjawsX 2x4GB 1866mhz CL9, ASUS Expedition GTX 1070 OC 8GB, XFX Pro 750W Core Edition, Kingston SSDnow 300v 120GB, Western Digital Blue 1TB, Zalman Z11 Plus, ROG Orion, AOC Q3279VWF

  8. #8
    ROG Guru: White Belt Array clubfoot PC Specs
    clubfoot PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS VI HERO
    ProcessorIntel i7 4770K
    Memory (part number)G. Skill Trident X F3-2400C10D-16GTX
    Graphics Card #1MSI7950
    Graphics Card #2MSI7950
    Sound Cardonboard
    MonitorBenQ XL2420Z
    Storage #1Samsung EVO 250 RAID0
    Storage #2Seagate 600SSD 250
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseAntec DF-85
    Power SupplyCorsair RM1000i
    Keyboard AZIKO MGK1
    Mouse Logitech G502
    Headset SteelSeries Siberia V2
    Mouse Pad Razer Kabuto
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Network RouterASUS RTN-56U

    Join Date
    Oct 2010
    Reputation
    10
    Posts
    108

    hmmmm. Do you have the latest Intel NIC driver installed? Intel Pro Set 19.1.51.0, driver 12.11.96.1 dated 3/14/2014?
    The Asus Maximus VI Hero Club

    ASUS ROG MAXIMUS VI HERO, i4770K@4.5, Corsair H100i, 16G G.Skill Trident X @2400, MSI7950 xFire, C: Samsung EVO 250G SSD RAID0, BenQ XL2420Z, LG BD burner, Corsair RM1000i, Antec DF-85.

  9. #9
    ROG Guru: White Belt Array DSD27 PC Specs
    DSD27 PC Specs
    MotherboardMaximus VI Hero
    Processori5 4670K @ 4.5 GHz 1.28v
    Memory (part number)F3-14900CL9D-8GBXL
    Graphics Card #1Asus Expedition GTX 1070 OC 8GB
    MonitorAOC Q3279VWF
    Storage #1Kingston SSDnow 300v 120G
    Storage #2Western Digital Blue 1TB
    CPU CoolerThermalright True Spirit 140 BW
    CaseZalman Z11 Plus
    Power SupplyXFX Pro 750W Core Edition
    Keyboard Cooler Master CMSorm Devastator
    Mouse Razer Abyssus
    Headset ROG Orion
    Mouse Pad SteelSeries qck+
    OS Windows 10 Pro 64bit
    DSD27's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Reputation
    10
    Posts
    120

    Quote Originally Posted by clubfoot View Post
    hmmmm. Do you have the latest Intel NIC driver installed? Intel Pro Set 19.1.51.0, driver 12.11.96.1 dated 3/14/2014?
    no.. I have 18.5.54.0, is the latest on the motherboard page.. http://www.asus.com/Motherboards/MAX...Desk_Download/
    where can I download that?

    edit: I,ve found this https://downloadcenter.intel.com/Det...23071&lang=por
    updated, still not working..
    Last edited by DSD27; 06-28-2014 at 12:37 AM.

    i5 4670K @ 4.5 GHz, Maximus VI Hero, Thermalright True Spirit 140 BW, G.Skill RipjawsX 2x4GB 1866mhz CL9, ASUS Expedition GTX 1070 OC 8GB, XFX Pro 750W Core Edition, Kingston SSDnow 300v 120GB, Western Digital Blue 1TB, Zalman Z11 Plus, ROG Orion, AOC Q3279VWF

  10. #10
    ROG Guru: White Belt Array clubfoot PC Specs
    clubfoot PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS VI HERO
    ProcessorIntel i7 4770K
    Memory (part number)G. Skill Trident X F3-2400C10D-16GTX
    Graphics Card #1MSI7950
    Graphics Card #2MSI7950
    Sound Cardonboard
    MonitorBenQ XL2420Z
    Storage #1Samsung EVO 250 RAID0
    Storage #2Seagate 600SSD 250
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseAntec DF-85
    Power SupplyCorsair RM1000i
    Keyboard AZIKO MGK1
    Mouse Logitech G502
    Headset SteelSeries Siberia V2
    Mouse Pad Razer Kabuto
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Network RouterASUS RTN-56U

    Join Date
    Oct 2010
    Reputation
    10
    Posts
    108

    Give the direct Intel version a try if not I got it from here: http://www.station-drivers.com/index...aximus-vi-hero

    the other difference I notice is you're on 8.1 and I'm on 7.
    The Asus Maximus VI Hero Club

    ASUS ROG MAXIMUS VI HERO, i4770K@4.5, Corsair H100i, 16G G.Skill Trident X @2400, MSI7950 xFire, C: Samsung EVO 250G SSD RAID0, BenQ XL2420Z, LG BD burner, Corsair RM1000i, Antec DF-85.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •