Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Here's some new info I was hoping this was a one time thing but about every other time if I look a the voltage settings it will hang the BIOS. Some of the out of range setting have been on:
    CPU/NB Voltage + .120v and + .127 another time, and HT Voltage + .186v and .208 another time. and it seems like the time it takes to get past locked enter BIOS screen is taking more and more tries, pushing the reset or the CMOS. Oh well all's well on the Bleeding edge, I would have thought most of the bugs would have been fixed by now but I guess not. RMA tomorrow, this has been two weeks of pure aggravation for me. I think I will drop down a notch on the CPU and memory and motherboard on the next round. Thanks for your help all.

  2. #12
    ROG Guru: Brown Belt Array meankeys PC Specs
    meankeys PC Specs
    MotherboardRampage VI Apex / Maximus IX APEX / Rampage V EX V10
    Processor7920X / 5960X / 6950X / 7700K
    Memory (part number)G.Skill Trident Z - 16GB
    Graphics Card #1Zotac 1080 Ti
    Graphics Card #2Zotac 1080 Ti
    Graphics Card #3ASUS STRIX GTX 1080 OC
    Monitor3 X ASUS V248Q
    Storage #1Samsung 950 Pro
    CPU CoolerCool Express SS
    Power SupplyThermaltake Tough Power Grand 1200W
    Keyboard Cyberus
    Headset Tittan
    OS Win 7 64bit
    Network RouterASUS
    meankeys's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    104
    Posts
    1,553

    Ed to bad we could not figure this one out. RMA is never a good thing. Do you self a favor and take some picture of the socket and traces around the socket before you send it in. Not going to go in to detail as to why just cover your azz. trust me
    report back when you get the board back. good luck

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •