Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Banned Array
    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    30
    Posts
    216

    Phenom II X6 @ 1 core

    Can I do better than this?
    Please have a look and let me know. Very unfamiliar with voltages for 1 core.

    Click image for larger version. 

Name:	4561 1 core.jpg 
Views:	9 
Size:	297.9 KB 
ID:	39487

    http://valid.canardpc.com/269yff

    Last edited by randyenergy; 07-26-2014 at 06:23 PM.

  2. #2
    ROG Guru: Blue Belt Array twisted1's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    72
    Posts
    815

    You can go as high as with all cores. A lot of the time even higher as the temps don't get as high.

    I'm no expert when it comes to AMD 1100T cpu's as I've never had one, but I can safely say as long as the temps are ok you can go ahead and increase the voltages.

    Very nice work btw, should score good in superpi 1M

  3. #3
    Banned Array
    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    30
    Posts
    216

    A little better...temps are wonderful...

    Click image for larger version. 

Name:	4616 1.jpg 
Views:	2 
Size:	252.2 KB 
ID:	39489

    Click image for larger version. 

Name:	4616.7 validation.jpg 
Views:	0 
Size:	241.9 KB 
ID:	39490

    Click image for larger version. 

Name:	46 temp.jpg 
Views:	1 
Size:	33.2 KB 
ID:	39491

  4. #4
    Banned Array
    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    30
    Posts
    216

    Edit: Never mind. I have noticed amd guys are alone here. There is never much support available.
    Last edited by randyenergy; 07-27-2014 at 12:07 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •