Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    20
    Posts
    9

    PG278Q + Nvidia driver 340.52 WHQL issues

    Hi

    I would like to ask if anyone had problem with latest nvidia drivers and PG278Qs gsync.

    I did fresh install of Win 8.1. First problem was after installing 340.52 i did get error 0x00000018 for explorer.exe after every sign out.
    Without realizing that its driver problem i did try to run some games with Gsync on. Everything game gave me same result - Gsync was on, fps droped to about 2, screen went from standard frame to black and back etc. After CLRT+ALT+DEL and closing game, gsync stayed running, desktop was laggy until next restart.

    After realizing it might be driver that causing this i did antoher fresh install of Win 8.1 this time with 377.88 which removed error 0x00000018. But runing anything with gsync was still same.

    Anyone have seen this?

    Rig:
    P8Z68 Pro/Gen3
    i7 @ 4800Mhz
    2*GTX Gigabyte GTX 780 Ti OC
    16gigx Dominator @ 1600
    2x OCZ Vertex3
    2x Crucial M4
    SB Recon3D

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    20
    Posts
    9

    Reinstall back to Win 8 Pro with 337.88 and every issue is gone.

  3. #3
    ROG Guru: Brown Belt Array sk2play's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    139
    Posts
    1,058

    Thanks for sharing that tidbit

  4. #4
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2014
    Reputation
    10
    Posts
    57

    Geez, sounds like Nvidia is really screwing the pooch with Gsync drivers :/ I'd be a bit upset with them if I was ASUS.

    And thanks for the info and time troubleshooting, icikk

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    18

    Yeah hope they bring out some good drivers for G-sync soon my G-sync keeps switching off and back on ....

    That's with 340.52

  6. #6
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    4

    My computer locks up and requires a hard reset when the game loses focus (eg alt tab) and G-Sync is on.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •