Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    10
    Posts
    4

    ROG Swift PG278Q Shutdown error

    Twice now while I have been using my Swift PG278Q in bf4 with a second display running at 1080p with chrome open, my computer has been shut down. I have tried to find an error code but all I can find is unexpected error. I have unplugged the second monitor now and it is working fine with no shutdowns.
    Before it shuts down there is a lot of flickering and the Shadowplay emblem jumps around the screen, both times it has happened during map changes.
    I'm not the best at explaining bugs, but if any more info is needed please let me know. Cheers

  2. #2
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,112

    list full specs.

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    10
    Posts
    4

    i5 4570k w/Hyper EVO 212+ Cooler
    Dual GTX 770 2GB SLI
    ASUS ROG Swift PG278Q
    Samsung 128gb SSD
    16GB G-Skil Trident 2133Mhz
    Windows 7
    2x beQuiet 120mm fans 1 x beQuiet 140mm fan, 1 x Coolermaster 120mm, 2 x bitfenix 120mm case fans.
    <a target="_blank" href="http://imageshack.com/f/f04uA9nyp"><img src="http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/540/4uA9ny.png" border="0"></a>

  4. #4
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,112

    psu?
    try and disable sli and ser how it goes.

  5. #5
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    10
    Posts
    4

    havent actually tried dual monitors for shutdown since installing SLI, just put second GPU in today, got SWIFt 2 days ago. Will give that a try tomorrow and see if i get critical errors.
    So I was getting errors before I got SLI.
    PSU is Corsair 750M 80+ Gold.
    Last edited by Hamfish; 08-28-2014 at 01:05 PM. Reason: repost

  6. #6
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,112

    did the pc shut down AFTER you instaled the second gpu or before?

  7. #7
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by kkn View Post
    did the pc shut down AFTER you instaled the second gpu or before?
    Sorry for terribly slow reply. The Error was before I installed second GPU. Haven't had second screen on since I installed second card and have recieved no shut downs.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •