Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Asus Orion left sound issue

    I recently purchased the Asus Orion PRO headset.
    It arrived this morning but I was dissappointed to find that no matter how I try to configure this I cannot get anything to come from the left speaker, and I am in fact hearing ALL sound in the right.
    All my pan settings are set to the middles and im running an ASUS Z87-A motherboard.
    Anybody know how to fix this? Thanks in advance!

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    1

    i have the same problem just today i need help badly , i think its a lose solder , may i know how do i open up my headphone? i know how to solder dont worry

  3. #3
    ROG Guru: Orange Belt Array C4RN1 PC Specs
    C4RN1 PC Specs
    Laptop (Model)G51VX, G71G, G73, G74SX, G53SX, G53JW, G46VW, X501A, X401A
    MotherboardASUS M5A88-V EVO
    ProcessorAMD FX-4350 Vishera Quad 4.2GHz
    Memory (part number)16GB 4x4gb Mushkin Black Line
    Graphics Card #1HD Radeon 5970
    Graphics Card #2HD Radeon 5970
    Graphics Card #3HD Radeon 5970
    MonitorSamsung SyncMaster SA450 x2 (Provided by HP)
    Storage #1Corsair Force GT 120GB SSD
    Storage #2Western Digital 1.5 TB HDD
    CaseAntec 900
    Power SupplyKingwin Lazer 1000W
    Keyboard HP OEM
    Mouse Logitech Anywhere MX
    Headset ROG Orion
    OS Windows 7, Windows 8.1
    Network RouterLinksys E-1000 (DDWRT)
    C4RN1's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Reputation
    16
    Posts
    262

    Sorry I'm late to the party guys, my headset lasted a bit longer than yours did.

    I created a tutorial today, and I'm going around searching trying to find people that have been affected by this issue.

    Here's the link to the tutorial I created.

    http://rog.asus.com/forum/showthread...orial&p=461279

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by C4RN1 View Post
    Sorry I'm late to the party guys, my headset lasted a bit longer than yours did.

    I created a tutorial today, and I'm going around searching trying to find people that have been affected by this issue.

    Here's the link to the tutorial I created.

    http://rog.asus.com/forum/showthread...orial&p=461279
    Im sitting here with my faulty orion "pro" headset on my lap. Im pissed beyond believe. Left speaker stops if i move my head or wiggle the cable. I wouldn't know how to explain how careful i'm with my stuff, this feels like a 20€ or $20 earbud set.

    Once again its the community, creative people with problems that give quick and efficient support to others in the same situation. Thank you so much C4RN1 for making that thread. I'll get right on it and try to fix this crap.

    I'm even more pissed because a few months ago i got another set for my wife which im sure in time will fail just as well.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •