Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 27
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    20

    rampage v extreme BIOS loop problem

    hi guys,

    i just bought my computer parts yesterday i connected all the parts and when i start the machine it goes to bios and keeps looping and i can't access windows, i even updated my bios to the latest version.

    my comp specs:
    asus rampage v extreme
    corsair lpx 32gb ram
    kingston ssd 120gb
    corsair h105 cooler
    asus gtx 780
    seasonic 760 platinum psu

    plz help me
    tks in advance

  2. #2
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    What's the exact model of your Kingston SSD? And I'm assuming you're trying to use a previous installation of Windows?

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    20

    yah i m trying to use pre installation. kingston hyper 120gb
    now i m trying to reinstall the windows using usb but i can't boot from there too

  4. #4
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    Have you set the USB drive with the Windows installer on it as the primary BOOT device?

  5. #5
    ROG Guru: Green Belt Array Avenger411 PC Specs
    Avenger411 PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Extreme
    ProcessorIntel 5930K@4.3Ghz
    Memory (part number)G-Skills DDR4-3200 (16-16-16-36-1T) 1.375v
    Graphics Card #1EVGA Titan X w/ 980 Hybrid AiO Liquid Cooler
    MonitorAsus RoG Swift PG278Q
    Storage #1OCZ RD400A (Windows)
    Storage #2Samsung 950 Pro (Gaming)
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseCorsair 780T
    Power SupplyAntec HCP-1000w Platinum
    Keyboard Corsair K70 Cherry-Mx Brown
    Mouse Logitech G502 Proteus Core
    Headset Roccat 5.1 True Surround Digital
    Mouse Pad Razer Vespula
    Headset/Speakers Logitech Z906 5.1 Surround
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterNetgear Nighthawk AC1900
    Accessory #1 Iphone 6S 64gb
    Accessory #2 Brainwave Headset Stand
    Accessory #3 Microsoft Xbox360 Pc Controller

    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    33
    Posts
    617

    you could also check if usb support is on in the bios and then hit F8 while booting then select your usb et voila
    Cpu : Intel 5930K@4.25ghz@1.2v / Cache @4.25ghz@1.20v
    Cpu Cooler : Corsair H100i
    Case : Corsair 780T
    Memory : G.Skills 32GB DDR4-3200mhz CAS 15-15-15-35-1T@1.370v
    Motherboard : Asus Rampage V Extreme (BIOS 3504)
    M2 : Samsung 950 Pro NVME 512gb (Gaming)
    M2 : SSD1 : OCZ RD400A 128gb (windows)
    SSD1 : Crucial MX100 512gb (data)
    Gfx : EVGA Titan X w/ 980 Hybrid Cooling AiO Liquid Cooler
    PSU : Antec HCP-1000W
    Monitor : Asus RoG Swift

  6. #6
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Quote Originally Posted by zscorp View Post
    yah i m trying to use pre installation. kingston hyper 120gb
    now i m trying to reinstall the windows using usb but i can't boot from there too
    As soon as you see the ASUS logo pop up during post, spam the F8 key. A window will appear showing you a list of devices you can boot from. Select the entry for your USB pendrive that has the Windows installer.

  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    20

    tks a lot guys i could install the new windows and now its working
    i have another problem when i try to overclock it starts n I have BSOD any idea anyone had this issue?

    tks in advance

  8. #8

  9. #9
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    20

    tks for the reply how should i fix that any ideas plz?

  10. #10

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •