Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6
Results 51 to 60 of 60
  1. #51
    ROG Guru: White Belt Array KotTHECat's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    25
    Posts
    96

    Quote Originally Posted by spyzed View Post
    Got any link to that download page for 6.0.1.7083? Would be awesome
    There you go: http://www.techpowerup.com/downloads...64-bit/mirrors

  2. #52
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by KotTHECat View Post
    Thanks alot !

  3. #53
    ROG Guru: White Belt Array KotTHECat's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    25
    Posts
    96

    Actually, as the hardware (ALC1150 Chip) works fine with an earlier version of the driver, it can be concluded that the function "Perfect Voice" poorly optimized in the newer ones, and its not a hardware issue!
    Last edited by KotTHECat; 03-02-2015 at 04:42 PM.

  4. #54
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    43

    Has anyone fixed the audio issues with the mic yet?

  5. #55
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    43

    Just curious if the above drivers fixed everything?

  6. #56
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    43

    I tried the above drives no difference.

  7. #57
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by KotTHECat View Post
    Hi there,
    so i had the same problem with the static background noise when i was talking in teamspeak or ingame. all the 'awesome' supreme fx features (****ing noise reduction etc.) did not do **** and are overrated imo.
    so i tried this old driver by KotTHECat and this fixed the problem for me.
    thank so much!

  8. #58
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Hi!
    Same problem here.. nothing is working

  9. #59
    ROG Member Array zhoti PC Specs
    zhoti PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Edition 10 1903 bios
    ProcessorIntel Core i7-6850k @ 4,2 GHz
    Memory (part number)Kingston HyperX FURY Black 32GB(4x8GB) 2666MHz DDR4 (HX426C15FBK4/32)
    Graphics Card #1MSi GeForce 1080 Gaming X 8G
    MonitorAsus PG278QR 144hz, BenQ XL2411P 144Hz & BenQ XL2420T 144hz
    Storage #1Samsung 950 Pro NVME SSD 512GB
    Storage #22x WD WD20EZRZ 2TB, Seagate ST1000VX00 1TB and Samsung 850 evo SSD
    CPU CoolerNoctua NH-D15s w/ dual NF-A15-PWM
    CaseFractal Design Define R2 XL Black Pearl
    Power SupplySeasonic Prime 850w Gold
    Keyboard Arachnid Recore RED Cherry MX red
    Mouse Zowie EC1-A
    Headset Sennheiser G4me Zero Black
    Mouse Pad Zowie GS-R Black
    OS Windows 10 Pro x64
    zhoti's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by KotTHECat View Post
    Thanks so much man. I recently bought Rampage V Extreme mobo and had issue with realtek audio as my mic had lot of background noise. I found this post and its helped perfectly.

  10. #60
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    21

    The issue is how the engineer layed out and made the board, its static EMI noise due to how the board is layed out, the only way you can fix it is to buy a dac with a mic like a cheap 'Creative Sound Blaster E1 Portable Headphone Amplifier' or a sound card.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •