Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ROG Member Array SonInEm PC Specs
    SonInEm PC Specs
    MotherboardFormula VII
    Processor4790K
    Graphics Card #1GTX980 Strix
    MonitorAsus VG278HE
    Storage #1Saumsung 840 Pro x 2 RAID
    Storage #2Crucial M550
    CPU CoolerXSPC Kit
    CaseCM Storm Trooper
    Power SupplyCorsair HX850
    Keyboard Corsair K70
    Mouse Asus GX1000
    Headset Astro A50
    OS Windows 8.1
    Network RouterAsus N65U

    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    19

    ROG Front Base drivers not installing on Win 8.1

    Hey guys, I just had to do a clean install of Windows and noticed that every time I run the the V1.01.11 installer from the Support Site I get the security warning twice to run the installer but nothing happens. I hit run and it doesn't install. The message on the Front Base says either M7F or 40. It reads fan speeds but that's it.

    My motherboard is the Formula VII and I have a more updated version of AISuite already installed, newer than the one up for download on the Front Base downloads page... not sure if that would matter?

  2. #2
    ROG Member Array SonInEm PC Specs
    SonInEm PC Specs
    MotherboardFormula VII
    Processor4790K
    Graphics Card #1GTX980 Strix
    MonitorAsus VG278HE
    Storage #1Saumsung 840 Pro x 2 RAID
    Storage #2Crucial M550
    CPU CoolerXSPC Kit
    CaseCM Storm Trooper
    Power SupplyCorsair HX850
    Keyboard Corsair K70
    Mouse Asus GX1000
    Headset Astro A50
    OS Windows 8.1
    Network RouterAsus N65U

    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    19

    Anyone from Asus that can assist on here?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •