Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    how to remap steam key

    I installed a 1 tb crucial ssd in to replace my 1 tb hdd so I can load all my steam games on drive d. However I cannot figure out how to make the steam key works so that it can find the steam exe in drive d after I move it there. Pls help if you have an idea, since the rog macro key works only on m1tom3 keys.

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    8
    Posts
    131

    Install games in D: and keep steam installed in C:. That's what i did, though i don't like bigpicture so i don't use the key

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by BigDRim View Post
    Install games in D: and keep steam installed in C:. That's what i did, though i don't like bigpicture so i don't use the key
    I don't think you can install games on drive d if your steam program is installed in c: the games usually loads to subdirectory of steam/steamapp

  4. #4
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    10
    Posts
    40

    i also isntalled a 1tb crucial ssd but i replaces my 256 gb ssd. as for installing steam on c and runnining. games off the d drive its easy ive had mine like this with several laptops too. now what you do is create a new folder on your d drive ( i called mine game installs. now in steam go to steam > settings> downloads>steam library folders. add your new folder into it and boom your done. now when you go to download a game theres an option to install it in either the steam directory on the c drive or your new folder on your d drive . i have gmaes installed in both and my 1tb hdd is almost full so now im filling my boot ssd (1tb crucial) and yeah no issues here

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    thanks just didi it. I could not do it while in desktop mode because of lack of option menu but in regular steam menu there is.

  6. #6
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    10
    Posts
    9

    me too works great especially when you got a 95 gig c drive skyrim is 10 by itself

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •