Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 43
  1. #21
    ROG Guru: Black Belt Array JRd1st's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    28
    Posts
    2,224

    Your not set to digital output instead of speakers, are you?
    Read the User's Manual for more info.



    G74SX-A1 BIOS 203
    Intel 6230 WiFi/BT
    LG E2350 LED LCD Monitor
    Intel Series 510 120 GB SSD

    Drivers, Apps and How To's
    Latest nVidia Drivers

    JRd1st on DeviantArt.com

  2. #22
    ROG Guru: Black Belt Array JRd1st's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    28
    Posts
    2,224

    When you open Realtek Sound Manager, do you see a speakers tab?
    Read the User's Manual for more info.



    G74SX-A1 BIOS 203
    Intel 6230 WiFi/BT
    LG E2350 LED LCD Monitor
    Intel Series 510 120 GB SSD

    Drivers, Apps and How To's
    Latest nVidia Drivers

    JRd1st on DeviantArt.com

  3. #23
    Dray The Fingerless
    Guest
    Yes its set to speakers. but even then i couldnt alter it, because in the playback device it doesnt let me alter ANYTHING. as for the sound manager, yes, i have a speakers tab, but it doesnt let me select any default device or such

  4. #24
    ROG Guru: Black Belt Array JRd1st's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    28
    Posts
    2,224

    Look in Control Panel, Sound, Playback. Is that what you were just talking about? Do you have any green markers next to devices?
    Read the User's Manual for more info.



    G74SX-A1 BIOS 203
    Intel 6230 WiFi/BT
    LG E2350 LED LCD Monitor
    Intel Series 510 120 GB SSD

    Drivers, Apps and How To's
    Latest nVidia Drivers

    JRd1st on DeviantArt.com

  5. #25
    Dray The Fingerless
    Guest
    oh and i just found out something ironic. in realtek sound manager, in the microphone tab it lets me alter the microphone volume. i turned off somwhere the microphone feedback suppressor i guess, because when i increase volume, i get the annoying shriek of when you get a guitar tooclose to its amp. ironic how such an annoying sound makes me so happy, since it signals me my speakers still ****ing work.

    and yes, when i speak of playback devices , thats where the speakers show up, but it doesnt let me change anything, including not having a volume slider ANYWHERE.

  6. #26
    ROG Guru: Black Belt Array JRd1st's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    28
    Posts
    2,224

    Did you try to enable any of them. Those aren't sliders they are bar meters, if you mean what I think you do.
    Read the User's Manual for more info.



    G74SX-A1 BIOS 203
    Intel 6230 WiFi/BT
    LG E2350 LED LCD Monitor
    Intel Series 510 120 GB SSD

    Drivers, Apps and How To's
    Latest nVidia Drivers

    JRd1st on DeviantArt.com

  7. #27
    Dray The Fingerless
    Guest
    it doesnt let me enable or disable ANYTHING. it just sits there, with the speakers enabled and set as default device.

  8. #28
    ROG Guru: Black Belt Array JRd1st's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    28
    Posts
    2,224

    You mean, Speakers - Realtek High Definition Audio Ready?
    Read the User's Manual for more info.



    G74SX-A1 BIOS 203
    Intel 6230 WiFi/BT
    LG E2350 LED LCD Monitor
    Intel Series 510 120 GB SSD

    Drivers, Apps and How To's
    Latest nVidia Drivers

    JRd1st on DeviantArt.com

  9. #29
    Dray The Fingerless
    Guest
    yes, it has the lil green check mark n everything. it doesnt say ready, it says default device, but i guess it only says ready when its NOT set as default device.

  10. #30
    ROG Guru: Black Belt Array JRd1st's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    28
    Posts
    2,224

    Do you have anything like THX installed?
    Read the User's Manual for more info.



    G74SX-A1 BIOS 203
    Intel 6230 WiFi/BT
    LG E2350 LED LCD Monitor
    Intel Series 510 120 GB SSD

    Drivers, Apps and How To's
    Latest nVidia Drivers

    JRd1st on DeviantArt.com

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. Realtek HD audio not found, HD Audio Controller cannot start Error Code 10
    By rabbert.klein in forum G Series Gaming Notebooks
    Replies: 3
    Last Post: 12-03-2011, 01:10 AM
  2. cannot install windows 7 - no new devices could be found.
    By fopsa in forum Other Series Motherboards
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2011, 09:50 AM
  3. cpu Level Up disabled question
    By mao8a87 in forum Other Series Motherboards
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2011, 08:57 PM
  4. No devices found, CPU fan error, and Windows not loading!!
    By mans686 in forum Other Series Motherboards
    Replies: 30
    Last Post: 09-27-2011, 02:45 PM
  5. P8P67 and ATAPI devices
    By Daybee in forum Other Series Motherboards
    Replies: 4
    Last Post: 01-21-2011, 07:40 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •