Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 41
  1. #21
    ROG Enthusiast Array mikecz1 PC Specs
    mikecz1 PC Specs
    Motherboardga z68xp-ud3 rev 1.0
    ProcessorI7-3770K
    Memory (part number)crucial 32gb 1600 DDR3
    Graphics Card #1ASUS GTX780ti-DC2OC-3GD5
    Monitor2 SAMSUNG s27c230
    Storage #1SAMSUNG EVA 850 500 SSD
    Storage #2wd 2tb
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseCorsair Vengence C70
    Power SupplyEVGA supernova 1300 G2
    Keyboard call of duty mw3
    Mouse Cobra pro gamer sensor
    Headset/Speakers Logitech z2300
    OS win 7 pro 64
    Network RouterLINKSYS EA4500

    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    33

    Thanks Korth I got ahold of New Egg and just told them I ordered the stuff while on medication from my surgery this week and they are going to refund everything, told me to refuse the package but if it got delivered just call and they ge it picked up and give me a label and I got another Asus gtx780ti for 450 so I have 3 now to run on that new motherboard. I decided to make a total new rig with it and use my old pc for work cant wait to get it all up and running

  2. #22
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4000MHz 16-16-16-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPC Power & Cooling Turbo Cool 1200w
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Logitech G500
    Headset Sennheiser HD6XX
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,351

    Oh wow that's an awesome set up, the only thing though, you probably won't be able to play up coming games at 4k resolution with 3GB of vram.

    You will need at least a 1200 watt psu for three 780ti's.

    Here are some benchmarks that show vram usage at 4k. If you don't use antialiasing it seems 3GB would be enough for battlefield 4 and crysis 3 which are both pretty demanding games.

    http://www.digitalstormonline.com/un...ions-idnum146/

  3. #23
    ROG Enthusiast Array mikecz1 PC Specs
    mikecz1 PC Specs
    Motherboardga z68xp-ud3 rev 1.0
    ProcessorI7-3770K
    Memory (part number)crucial 32gb 1600 DDR3
    Graphics Card #1ASUS GTX780ti-DC2OC-3GD5
    Monitor2 SAMSUNG s27c230
    Storage #1SAMSUNG EVA 850 500 SSD
    Storage #2wd 2tb
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseCorsair Vengence C70
    Power SupplyEVGA supernova 1300 G2
    Keyboard call of duty mw3
    Mouse Cobra pro gamer sensor
    Headset/Speakers Logitech z2300
    OS win 7 pro 64
    Network RouterLINKSYS EA4500

    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    33

    VRAM what is that exactly on the motherboard or the cards andI have 1300 watt power system. my system will be simpe the i7 3770k 4 sticks crucial 1600 DDR3 3 ASUS GTX780ti-DC2OC-3GD5 Samsung 250 850 eva ssd and wd 2 TB asus dvd rw drive and H100i cooler plus 4 other fans and that is it just for gameing. tell me what I need to change

  4. #24
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4000MHz 16-16-16-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPC Power & Cooling Turbo Cool 1200w
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Logitech G500
    Headset Sennheiser HD6XX
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,351

    The 3GB of Vram (video memory) is on the 780ti (3GD5) and once it's used up performance goes to crap.

    I don't see you needing to change anything.

    What resolution do you game at?

  5. #25
    ROG Enthusiast Array mikecz1 PC Specs
    mikecz1 PC Specs
    Motherboardga z68xp-ud3 rev 1.0
    ProcessorI7-3770K
    Memory (part number)crucial 32gb 1600 DDR3
    Graphics Card #1ASUS GTX780ti-DC2OC-3GD5
    Monitor2 SAMSUNG s27c230
    Storage #1SAMSUNG EVA 850 500 SSD
    Storage #2wd 2tb
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseCorsair Vengence C70
    Power SupplyEVGA supernova 1300 G2
    Keyboard call of duty mw3
    Mouse Cobra pro gamer sensor
    Headset/Speakers Logitech z2300
    OS win 7 pro 64
    Network RouterLINKSYS EA4500

    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    33

    Ge force Experience pops un and says that we will be using max settings

  6. #26
    ROG Enthusiast Array mikecz1 PC Specs
    mikecz1 PC Specs
    Motherboardga z68xp-ud3 rev 1.0
    ProcessorI7-3770K
    Memory (part number)crucial 32gb 1600 DDR3
    Graphics Card #1ASUS GTX780ti-DC2OC-3GD5
    Monitor2 SAMSUNG s27c230
    Storage #1SAMSUNG EVA 850 500 SSD
    Storage #2wd 2tb
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseCorsair Vengence C70
    Power SupplyEVGA supernova 1300 G2
    Keyboard call of duty mw3
    Mouse Cobra pro gamer sensor
    Headset/Speakers Logitech z2300
    OS win 7 pro 64
    Network RouterLINKSYS EA4500

    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    33

    Ge force Experience pops un and says that we will be using max settings so I think I am playing th best that it offers very clean crisp image I think 1900 x ?

  7. #27
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4000MHz 16-16-16-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPC Power & Cooling Turbo Cool 1200w
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Logitech G500
    Headset Sennheiser HD6XX
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,351

    What monitor do you have?

  8. #28
    ROG Enthusiast Array mikecz1 PC Specs
    mikecz1 PC Specs
    Motherboardga z68xp-ud3 rev 1.0
    ProcessorI7-3770K
    Memory (part number)crucial 32gb 1600 DDR3
    Graphics Card #1ASUS GTX780ti-DC2OC-3GD5
    Monitor2 SAMSUNG s27c230
    Storage #1SAMSUNG EVA 850 500 SSD
    Storage #2wd 2tb
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseCorsair Vengence C70
    Power SupplyEVGA supernova 1300 G2
    Keyboard call of duty mw3
    Mouse Cobra pro gamer sensor
    Headset/Speakers Logitech z2300
    OS win 7 pro 64
    Network RouterLINKSYS EA4500

    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    33

    ok im really having a hard time posting up here sometimes I get a white box with font and other options which I cant get to post and then sometimes I get the black box that I just print my message in, how do I always get to the black box and I have 2 samsung 27" monitors both s27c230

  9. #29
    ROG Enthusiast Array mikecz1 PC Specs
    mikecz1 PC Specs
    Motherboardga z68xp-ud3 rev 1.0
    ProcessorI7-3770K
    Memory (part number)crucial 32gb 1600 DDR3
    Graphics Card #1ASUS GTX780ti-DC2OC-3GD5
    Monitor2 SAMSUNG s27c230
    Storage #1SAMSUNG EVA 850 500 SSD
    Storage #2wd 2tb
    CPU CoolerCorsair H100i
    CaseCorsair Vengence C70
    Power SupplyEVGA supernova 1300 G2
    Keyboard call of duty mw3
    Mouse Cobra pro gamer sensor
    Headset/Speakers Logitech z2300
    OS win 7 pro 64
    Network RouterLINKSYS EA4500

    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    33

    my lowest windows score is from my processor, the MB I bought rampage V you said like yours is the I7 3770 running @ 3.5 an 3.8 the best processors I can use there or can I go faster or do I need too . Sorry for all the questions Im just really getting into putting this gaming machine together, Thanks so much for all the help

  10. #30
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4000MHz 16-16-16-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPC Power & Cooling Turbo Cool 1200w
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Logitech G500
    Headset Sennheiser HD6XX
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,351

    You can update your browser to firefox to always get the black box to type in.

    With your setup you have now you don't need to overclock your cpu.

    So you have two Samsung 27" 1920 x 1080 60 hertz monitors. Two 780ti's is plenty for them, adding a third 780ti isn't going to do much as you are most likely using v-sync to eliminate screen tear and caps your frames per second to your monitors refresh rate of 60 hertz which gives you 60 frames per second. So I don't see you gaining any performance by adding a third 780ti with your two 1080p monitors.

    To get full use out of three 780ti's what you could do is sell your 2 monitors and get a 30" monitor that is 2560 x 1600 resolution. You could even get a 4k monitor which is 4 rimes the image/picture quality of your current monitors but with the 3GB of Vram you will run into performance issues with new games but you can always lower the resolution a little.

    You can get a nice 40 inch 4k monitor for a decent price.

    Here is one it says it ships in 1-2 months though.

    http://www.amazon.com/Philips-BDM406...ords=bdm4065uc

    Here is another

    http://www.amazon.com/Philips-Comput...eywords=4065uc

    You would get more use out of your 3 780ti's with either one of these monitors.

    And please ask all the questions you want.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •