Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 67
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2015
    Reputation
    10
    Posts
    41

    V extreme, i7 5960x, Asus GTX980Strix SLI. No signal on startup, HELP!

    Yesterday all the parts came and I have built the entire computer but I won't get a signal on my screen when starting up.

    I have no optical drive and was planning to install windows and everything else trough a USB.


    Can somebody help me with this issue? Every fan is running, the GTX 980 are running and the cooler is running. Just no signal..
    Last edited by AbsenceGameDev; 04-01-2015 at 06:52 PM.

  2. #2
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    List your complete system specifications. Also specify which monitor you're using and how you're connecting your system to your monitor.

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2015
    Reputation
    10
    Posts
    41

    I am using my samsung tv, through hdmi port. I don't have a normal monitor.

    Asus Rampage v Extreme x99 Motherboard
    Intel I7 5960x 8 core
    2 Asus Geforce 908gtx Strix in SLI
    Seagate 2tb Hdd
    EVGA 750w Supernova NEX750B
    NH-d15 Cooler
    Ballistix 4x8GB ddr4 ram 2400Mhz
    Last edited by AbsenceGameDev; 04-01-2015 at 07:56 PM.

  4. #4
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4000MHz 16-16-16-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPC Power & Cooling Turbo Cool 1200w
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Logitech G500
    Headset Sennheiser HD6XX
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,351

    Hello AbsenceGameDev

    You may need to set your TV to which HDMI port you have it connected to, after doing this restart your pc.

    Some TV's flat out don't work with an hdmi cable connected to a pc.

    Is this the first time trying this or has your TV worked with a pc before?

  5. #5
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2015
    Reputation
    10
    Posts
    41

    I only use my tv with the hdmi port. I can still view my laptop in hdmi-mode, no problem with that. I have done it already and restarted my tv. I disconnected and reconnected both the Sli connection plus reconnected the connections on the cpu.


    Edit:
    To clarify, I am using my TV as a screen for my ASUS laptop right now.
    Last edited by AbsenceGameDev; 04-01-2015 at 09:10 PM.

  6. #6
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4000MHz 16-16-16-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPC Power & Cooling Turbo Cool 1200w
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Logitech G500
    Headset Sennheiser HD6XX
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,351

    What code is the motherboard giving you when you try to start it with your tv?

  7. #7
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2015
    Reputation
    10
    Posts
    41

    I get no code, only a "no signal, check the connected devices powersupply..." warning from the TV

  8. #8
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4000MHz 16-16-16-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPC Power & Cooling Turbo Cool 1200w
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Logitech G500
    Headset Sennheiser HD6XX
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,351

    No code on the motherboard at all?

  9. #9
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2015
    Reputation
    10
    Posts
    41

    Dp you men the numbers on the display ON the motherborad, I thought you meant on teh display of the TV. Wait 2 secs I'll check

  10. #10
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4000MHz 16-16-16-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyPC Power & Cooling Turbo Cool 1200w
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Logitech G500
    Headset Sennheiser HD6XX
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,351

    Yes the motherboard red led display.

Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •