Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    Derp Array
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Unhappy ASUS Geforce GTX 780TI DC2 OC Edition - Fan's not working.Please Help!

    Hi !

    I bought an ASUS GTX 780TI DC2 OC from a friend that had an aftermarket Accelero Hybrid cooler on it It's been running amazing for months now... Recently , After selling the aftermarket cooler off , I put the stock cooler back onto the card.

    Booting up i noticed the fans aren't working on the unit , I double checked the fan headers to make sure they were plugged in and everything seemed alright.

    I had a look with precisionX and it shows the fans working and the % usage on the fans change , but they don't spin on the card even under load... The card just heats up really quick and fans stay off.

    I approached the vendor where the card was purchased from originally and they said the card was a year old , but cannot honour any warranty as the tamper screw on the backplate was "used" - obviously when the aftermarket cooler was put on by the previous owner.

    Not really sure what else to check Any ideas welcome here !

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    10
    Posts
    162

    I love ASUS but they drop the ball with customer service on there GPU'S, I would contact Asus request a warranty. Go from there, I'll never buy there GPUS after the fans on both mine broke off!!!! NEVER!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •