Results 1 to 7 of 7

Thread: Will it fit?

  1. #1
    ROG Enthusiast Array OLIMOPA PC Specs
    OLIMOPA PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Black Edition
    ProcessorIntel Core i7 3930K (OC 4.5 GHz)
    Memory (part number)Corsair Platninum DDR3 64GB PC 2133 CL9 (8x8GB) DOMINATOR
    Graphics Card #1ASUS STRIX GTX 980 Ti DirectCU III OC 6GB GAMING
    Graphics Card #2ASUS STRIX GTX 980 Ti DirectCU III OC 6GB GAMING
    Sound CardASUS Xonar Essence STX (PCI-E)
    Monitor3x Asus Rog Swift
    Storage #1Samsung 840 Pro Series SSD 256GB
    Storage #2Samsung 840 Pro Series SSD 256GB
    CPU CoolerCorsair Hydro H100
    CaseCorsair 800D
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Cherry MX Board 6.0
    Mouse Asus Rog Gladius
    Headset QPAD-QH 1339
    Mouse Pad Corepad gamersgear
    Headset/Speakers Qpad 1339
    OS Windows 10

    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    10
    Posts
    42

    Will it fit?

    So i was thinking about buying a Asus Xonar Essence STX.
    Im running 2x Asus 680 GTX DCII(3x slot cards) on a R4E BE, and there a slot in between(very tight), but is it possible to put the soundcard in between?

  2. #2
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,112

    well it IS a one slot card.
    if it will be tight? yes it will.
    you could try and move the top card a bit up by pushing up the card when tightning the screws, and the bottom card a lill down to get a bit more space between them.
    but top card will get hot since it will not get that mutch air as it does now.

    can you fit it on smallest black slot? its a 1x card so if it can fit there you would stil have the gab on 1 and 2 card.
    Last edited by kkn; 04-04-2015 at 06:10 PM.

  3. #3
    ROG Enthusiast Array OLIMOPA PC Specs
    OLIMOPA PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Black Edition
    ProcessorIntel Core i7 3930K (OC 4.5 GHz)
    Memory (part number)Corsair Platninum DDR3 64GB PC 2133 CL9 (8x8GB) DOMINATOR
    Graphics Card #1ASUS STRIX GTX 980 Ti DirectCU III OC 6GB GAMING
    Graphics Card #2ASUS STRIX GTX 980 Ti DirectCU III OC 6GB GAMING
    Sound CardASUS Xonar Essence STX (PCI-E)
    Monitor3x Asus Rog Swift
    Storage #1Samsung 840 Pro Series SSD 256GB
    Storage #2Samsung 840 Pro Series SSD 256GB
    CPU CoolerCorsair Hydro H100
    CaseCorsair 800D
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Cherry MX Board 6.0
    Mouse Asus Rog Gladius
    Headset QPAD-QH 1339
    Mouse Pad Corepad gamersgear
    Headset/Speakers Qpad 1339
    OS Windows 10

    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    10
    Posts
    42

    Well this is the slot i have to put it into unless i buy a 2slot Graphic card.
    Click image for larger version. 

Name:	HObs2dmQa0AARv71_500.jpg 
Views:	26 
Size:	89.3 KB 
ID:	48136

  4. #4
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,112

    well it will work, but if you do as i posted in last post, by moving the cards a lill.
    you will stil have some airflow, but it will get hot.

    mount a high MMH2O fan on the side of the door ( if you can ) to help blow air on to the cards if they get too hot.
    and dont look at CFM or fan speeds. MMH2O/air preshure is how mutch air preshure a fan can push tru a radiator for example.
    the higher the bether in some cases.
    personaly i have these fans -> http://www.blacknoise.com/site/en/pr...mm.php?lang=EN
    the B12-3 ones.

    3pin -> https://www.komplett.se/corsair-sp12...838#!tab:extra

    4pin -> https://www.komplett.se/corsair-sp12...882#!tab:extra

    3pins you cant controll unless you have a fan controller of some kind, and 4pin you can controll from the headers on the motherboard.
    just an example on high preshure fans.


    the gpu cards them self just blows the hot air in to the case so this way you get some of the hot air away from them.

  5. #5
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    You can use x16 slot, it will work without any problems

  6. #6
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,112

    Quote Originally Posted by voron00 View Post
    You can use x16 slot, it will work without any problems
    hes using tripple slot cards.

  7. #7
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Do you want to review your designs for print or devices at their true physical size? Will it fit is for you! With our massive database of physical screen dimensions, we know exactly how many pixels on your screen correspond with an inch or a centimeter in the physical world.

    For designers and design aficionados we made "Will it fit". An OSX app to review your designs for print or other media at their true physical size. You can check out the short video that tells you all about Will it fit on the product page.

    At first we thought it would be a pretty simple and painless application to design and build. We ended up working on it for a couple of months. One thing to overcome was to determine the screen's PPI (pixels per inch) or pixel density. For this we need the resolution of the user's screen and the physical size of the display. The physical size of any screen (e.g. 15,1 inches) is not a property we can detect or read somewhere, so we had to collect the data by hand. Most of the Apple displays are in our database by now, but for the screens that aren't, we had to make a calibration helper for the user determine the right physical dimensions.
    The user has to measure a line, to tell us how big their screen is. Next to it, we display a digital tape measure that changes its scale according to what you enter into the measure box. That way the user gets immediate feedback on whether he's entering the right dimensions.




    ..................................................
    Mold remediation in Delaware

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •