Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ceebezee
    Guest

    Unhappy Fans wont spin on new extreme build !!!

    Hi,

    Big problem here. After setting up and turning the power on, the mobo lights up. The start button, bios led all lights up, but no fans are running. Not even the case fans. I read in some forums that removing one 12 volt 8 pin connector will do the trick. I removed it and now when i power on the fans do one rev and stops. Is the psu 850 w corsair not enough ? What is the problem ? Kindly help.

    ceebezee

  2. #2
    TeamROG Folding@Home Array ottoyu34 PC Specs
    ottoyu34 PC Specs
    MotherboardMaximus IX Hero
    ProcessorIntel Core i7 7700K
    Memory (part number)Trident Z RGB (F4-3600C16D-16GTZR)
    Graphics Card #1ROG Strix GTX1080 Ti OC
    MonitorLG IPS LED 27"
    Storage #1Samsung SSD 850 PRO 1TB
    Storage #2Crucial MX300 525GB SSD
    CPU CoolerCorsair Hydro H115i
    CaseCorsair Obsidian 750D Airflow Ed.
    Power SupplyEVGA SuperNOVA 750 G3
    Keyboard Corsair Vengeance K65
    Mouse Logitech G502
    Mouse Pad Razer Destructor
    Headset/Speakers Logitech Z-2300 2.1
    OS Windows 10 Pro x64
    Network RouterAsus RT-N66U
    ottoyu34's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Reputation
    10
    Posts
    805

    if you have only plugged in only one 8pin EPS power connector, you should put into the one closer to the edge of the mobo.

Similar Threads

  1. Holocron (Windows Home Server build)
    By DarthBeavis in forum Case Modding & PC Builds
    Replies: 35
    Last Post: 01-16-2013, 08:06 PM
  2. Victus ROG Build + Future Mod
    By Victus in forum Case Modding & PC Builds
    Replies: 20
    Last Post: 03-18-2011, 02:54 PM
  3. DangerDen ROG Case Build
    By V2-V3 in forum Case Modding & PC Builds
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-2010, 09:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •