Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    ROG Guru: Yellow Belt Array Ravenholme PC Specs
    Ravenholme PC Specs
    Laptop (Model)Asus G20AJ-US009S
    MotherboardAsus H97
    ProcessorIntel Core i7 4790
    Memory (part number)16GB - Kingston DDR3 1600MHz CL11 1.35v SODIMM - KVR16LS11/8
    Graphics Card #1Nvidia GeForce GTX 1080 - Founders Edition (ASUS)
    MonitorBenQ BL3201PH (4K/UHD IPS LED)
    Storage #1Samsung 850 Evo 500GB SSD
    Storage #2Seagate SSHD 1TB
    CaseAsus G20AJ
    Power SupplyAsus 180W PSU AC Adapter + Dell Y90RR 330W PSU AC Adapter
    Mouse Razer Ouroboros
    Headset Turtlebeach
    Headset/Speakers (The BenQ)
    OS Windows 10
    Accessory #1 ASUS (SBC-06D2X-U) Slim External 6x Blu-ray Combo Drive
    Accessory #2 Asus GPU Tweak II - OC: 2050 Mhz, 90°C max, 120% Power, vsync off
    Accessory #3 http://rog.asus.com/realbench/show_comment.php?id=8796
    Ravenholme's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    169

    GTX 980ti w/ MSi Afterburner @ 90% runs Batman Arkham Knight fine (@ 16GB Ram)

    As said in subject, i just ran Batman Arkham Knight on my PC with a GTX 980ti. no lag no slow downs yet. I only started playing. So far so good, comparable to the Xbox One version (i pre-ordered that one, the PC one was free w/ the graphics card)

    Anyway really cool that it works smoothly, and the Wired Xbox 360 Controller works just like the console version.

    I used the Nvidia Experience to optimize the game graphics. necessary since it defaults to the 4k mode for some reason when you first launch it. I did an ingame benchmark and it averaged @ 59fps which is fine by me. Especially with the 90% power limit i set for the GTX 980ti.

    Thought you all should know.

    Note: Game set @ 1080p, didn't change the FPS max in the ini file. G20AJ-US009S (specs in my profile on the left under my name)

    Click image for larger version. 

Name:	208650_screenshots_2015-06-23_00012.jpg 
Views:	6 
Size:	355.3 KB 
ID:	50005
    Last edited by Ravenholme; 06-24-2015 at 02:59 AM.

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Thanks for sharing!

  3. #3
    ROG Guru: Yellow Belt Array Ravenholme PC Specs
    Ravenholme PC Specs
    Laptop (Model)Asus G20AJ-US009S
    MotherboardAsus H97
    ProcessorIntel Core i7 4790
    Memory (part number)16GB - Kingston DDR3 1600MHz CL11 1.35v SODIMM - KVR16LS11/8
    Graphics Card #1Nvidia GeForce GTX 1080 - Founders Edition (ASUS)
    MonitorBenQ BL3201PH (4K/UHD IPS LED)
    Storage #1Samsung 850 Evo 500GB SSD
    Storage #2Seagate SSHD 1TB
    CaseAsus G20AJ
    Power SupplyAsus 180W PSU AC Adapter + Dell Y90RR 330W PSU AC Adapter
    Mouse Razer Ouroboros
    Headset Turtlebeach
    Headset/Speakers (The BenQ)
    OS Windows 10
    Accessory #1 ASUS (SBC-06D2X-U) Slim External 6x Blu-ray Combo Drive
    Accessory #2 Asus GPU Tweak II - OC: 2050 Mhz, 90°C max, 120% Power, vsync off
    Accessory #3 http://rog.asus.com/realbench/show_comment.php?id=8796
    Ravenholme's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    169

    Played some more, still smooth, 3D isn't doable because how the game was made (all those short cuts that IGS did i guess) the light from the helicopter is flat no depth so there are a few minor things that aren't actually 3D. overall it is… but the nvidia setup doesn't recommend 3D use. and it taxes the system a bit. I may consider getting the Dell Y90RR 330w plug for the GPU. though everything is fine so i don't really need to.

  4. #4
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    10
    Posts
    64

    Now that I have my 980ti installed (using that 'lifehack' to use an extra 2 pin PCIE connector) I also run MSI afterburner at 90% power (as I originally suggested) I Have played the following: Arkham Origins, GTA5, Battlefield 4, Crysis 3, CoD Advanced Warfare, Asassins Creed Unity, Shadow of Mordor, Rome 2 Total War, Attila Total War and Armed Assault 3, all running at nearly max settings, and in the case of older games, using Geforce software to force higher MSAA and AA settings.
    Not a single problem! Now admittedly I am running the fans at 80-100% in most cases to ensure my system does not overheat (I prefer keeping below 78C at all times), I only wish there was something I could set up desktop on top of to push more air up and into it (perhaps a laptop pad, or manually connecting 3-4 internal fans together as a base?)

  5. #5
    ROG Member Array Anarchia99 PC Specs
    Anarchia99 PC Specs
    MotherboardAsus G20AJ Intel H97
    Processori7-4790
    Graphics Card #1Nvidia Gtx 970 4GB Reference
    Graphics Card #2Evga Gtx 980 Ti Sc 6GB Reference
    MonitorSamsung S34790C 3440x1440 UWQHD
    Storage #1Toshiba 1Tb
    Storage #2Kingston 128 Gb SSD
    CaseAsus G20
    Power SupplyAc Adapter 180W + 230W
    Keyboard Corsair K70 RGB
    Mouse Corsair M65 RGB
    Headset Razer Kraken 7.1 Chroma
    Mouse Pad Corsair MM300
    Headset/Speakers 5.1 Dolby System Creative
    OS Windows 10
    Network RouterTP-LINK
    Anarchia99's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Heya I have the G20 with Gtx 970 and my temps in game are going to reach 80 C fast and keep them for all game with 50 % of fan speed. it's normal?
    Thx!

  6. #6
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    10
    Posts
    64

    Update: 980ti, 90% power throttle, 65% fan speed, Maxed settings across the board (all Nvidia settings enabled as well) im maintaining excellent FPS and temps are in the mid to high 50's! Arkham Knight seems to finally work well for me. I had some crashes but that's likely game code related and cleared up once i verified game cache integrity.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •