Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Triple Swift PG278Q on 1 GTX980 - not able to select 5760x1080 when using surround

    Current Setup:
    3x ASUS ROG Swift PG278Q
    3x DisplayPort
    1x MSI GTX980
    NVidia Surround
    NVidia Drivers 353.30
    OS Win 8.1 Enterprise x64

    When enabling surround i would like to setup the display to 5760x1080 instead of the current 7680x1440.
    I can select 4800x900 or 3840x720, but I can't seem to be able to select 5760x1080 ????

    Is this possible or not ?

    Please help, this is driving me nuts...

    Thank you
    Powerbouwer

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Hi All

    Figured this out myself :

    It seems that Nvidia GeForce Driver 347.88 is the latest driver I'm able to configure 5760x1080@60Hz.
    Click image for larger version. 

Name:	nvidia.jpg 
Views:	2 
Size:	113.7 KB 
ID:	50372

  3. #3
    ROG Enthusiast Array OLIMOPA PC Specs
    OLIMOPA PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Black Edition
    ProcessorIntel Core i7 3930K (OC 4.5 GHz)
    Memory (part number)Corsair Platninum DDR3 64GB PC 2133 CL9 (8x8GB) DOMINATOR
    Graphics Card #1ASUS STRIX GTX 980 Ti DirectCU III OC 6GB GAMING
    Graphics Card #2ASUS STRIX GTX 980 Ti DirectCU III OC 6GB GAMING
    Sound CardASUS Xonar Essence STX (PCI-E)
    Monitor3x Asus Rog Swift PG278Q
    Storage #12x Samsung 840 Pro Series SSD 256GB (Raid 0)
    Storage #2WD 10TB + WD 4 TB
    CPU CoolerCorsair Hydro H100
    CaseCorsair 800D
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Cherry MX Board 6.0
    Mouse Zowie EC2-A
    Headset QPAD-QH 1339
    Mouse Pad Corepad gamersgear
    Headset/Speakers Qpad 1339
    OS Windows 10
    Accessory #1 Microphone : Blue Yeti X

    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    10
    Posts
    42

    Are you able to run all 3 monitors at 144Hz?

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    No only 60Hz max Click image for larger version. 

Name:	surround.jpg 
Views:	2 
Size:	74.5 KB 
ID:	50382

  5. #5
    ROG Guru: Black Belt Array Korth PC Specs
    Korth PC Specs
    MotherboardASUS X99 R5E (BIOS2101/1902)
    ProcessorHaswell-EP E5-1680-3 SR20H/R2 (4.4GHz)
    Memory (part number)Vengeance LPX 4x8GB SS DDR4-3000 (CMK32GX4M4C3000C15)
    Graphics Card #1NVIDIA Quadro GP100GL/16GB, 16xPCIe3, NVLink1 (SLI-HB)
    Graphics Card #2NVIDIA Quadro GP100GL/16GB, 16xPCIe3, NVLink1 (SLI-HB)
    Sound CardJDS Labs O2+ODAC (RevB), USB2 UAC1
    MonitorASUS PG278Q
    Storage #1Samsung 850 PRO 512GB SSDs, 4xSATA3 RAID0
    Storage #2Comay BladeDrive E28 3200GB SSD, 8xPCIe2
    CPU CoolerRaijintek NEMESIS/TISIS, AS5, 2xNH-A14
    CaseObsidian 750D (original), 6xNH-A14
    Power SupplyZalman/FSP ZM1250 Platinum
    Headset Pilot P51 PTT *modded*
    OS Arch, Gentoo, Win7x64, Win10x64
    Network RouterActiontec T3200M VDSL2 Gateway
    Accessory #1 TP-Link AC1900 Archer T9E, 1xPCIe
    Accessory #2 ASUS/Infineon SLB9635 TPM (TT1.2/FW3.19)
    Accessory #3 ASUS OC Panel I (FW0501)
    Korth's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    152
    Posts
    2,719

    DisplayPort 1.2/1.2a (including all DP1.2x hardware/firmware/software components, options, add-ons, and updates) has enough signal bandwidth to support a maximum of 3840x2160 @ 60Hz ... and 3840x2160 is the same pixel count as 5760x1440.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •