Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 37
  1. #11
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    AltGr doesn't work on Windows 10 also GPU Tweak doesn't start on start up even tho start up is enabled. Please fix it. At least fix AltGr I need it because I use letters like "ń ó ź ć ż". Registry fix is bad when i put 0 in it then 0 on keyboard doesn't work.
    Last edited by Hlxxxx; 08-16-2015 at 08:33 AM.

  2. #12
    ROG Guru: White Belt Array Gawlron PC Specs
    Gawlron PC Specs
    MotherboardRampage IV Black Edition
    Processori7 4930k
    Memory (part number)F3-14900CL10D
    Graphics Card #1STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5
    Graphics Card #2GTX680-2GD5
    Graphics Card #3STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5
    CPU CoolerKoolance
    CaseCorsair 800D
    Power SupplyStrider 1500w
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Razer Naga Epic
    Headset Razer Tiamat 7.1
    OS Windows 8.1 Pro x64
    Network RouterHitron
    Gawlron's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    99

    I think I found a solution to the tray icons not showing up. I went into the .exe's properties and checked "run as admin". They come up now.

    EDIT 2015-08-22
    After some more testing, it seems to be random on booting when it comes up or not.

    Also, none of my customizations stick with 'monitor.exe' and card sync is definitely not working on my system.

    Windows 10 Pro x64, NVDRV 353.62
    Last edited by Gawlron; 08-22-2015 at 05:11 PM.
    ASUS RAMPAGE IV BLACK EDITION | INTEL i7 4930K | G.SKILLZ RIPJAW X 32GB | ASUS STRIX GTX 980 TWO-WAY SLI | CUSTOM WATER COOLING
    RIP

  3. #13
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Reputation
    10
    Posts
    13

    I am having issues with GPUTweak II 1.0.6.9 when setting it to autostart, minimized with WIndows 10 - It loads, and has a process running, but does not appear in the notification tray, and doesnt actually apply any settings. I have set the GPUTweak to run as administrator, but that hasnt made a difference. The only way I can consistently get it to start with WIndows 10 properly is to remove the "start minimized" option, and just have it start with windows with the splash window.

    Anyone else having these issues?

  4. #14
    ROG Guru: White Belt Array Erwin05 PC Specs
    Erwin05 PC Specs
    MotherboardAsus P8Z77-V DELUXE
    ProcessorIntel Ivy Bridge Core i7-3770K @ 3.50GHz
    Memory (part number)F3-1600C9D-16GXM
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX-GTX1070-8G-GAMING
    CPU CoolerCorsair H100i v2
    Power SupplyCorsair RM850
    OS Windows 10 Home x64 - v1903

    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    103

    I have the same issue.

    Run as admin doesnt work.

  5. #15
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Same here. I think the problem is how Windows handles diacritical signs input. When the right keyboard and language is set (Polish (Poland) - Polish (programmer)), to input 'polish' letters you use right Alt and particular letter. However it is probably messing with Ctrl-Alt-letter input detection.
    When Polish keyboard settings are applied to input 'ń' I press right Alt-n. Whne GPU Tweak II 1.0.6.9 is on this particular key combination doesn't work. I'm assuming its because GPU Tweak takes over and registers its Ctrl-Alt-n binding has been pressed. Turning the GPU Tweak off makes ń work just fine.
    (Yes I had to turn off GPU Tweak to type the ń :P ). Binding different keyboard shortcuts doesn't work in my case, turning off keyboard shortcuts doesn't make problem go away, the monitor window just wont show, however no ń
    It is probably not a bug, just poor design of reading keyboard events tho. The simplest solution I see is to change GPU Tweak to completely not register keyboard press when keyboard shortcuts are turned off (it keeps registering events, just not firing associated actions).

  6. #16
    ROG Guru: White Belt Array DeathtoGnomes PC Specs
    DeathtoGnomes PC Specs
    MotherboardSabertooth 990FX Rev2.0
    ProcessorAMD-9370 @4.4 not OC'd
    Memory (part number)2x8g G.skill
    Graphics Card #1R9280X-DC2T-3GD5
    Sound Cardon-board
    Monitor2x Dell 2440L
    Storage #160SP 240G SSD
    Storage #22TB + 1TB + 1TB platter drives
    CPU CoolerCM Nepton 280L
    CasePhanteks Enthoo Primo w/10 fans
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard Logitech Orion Spark
    Mouse Logitech G700s
    Headset Cool something....
    Mouse Pad Vanguard:SOH image one
    Headset/Speakers Spks: AC43
    OS win10
    DeathtoGnomes's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    13
    Posts
    84

    Quote Originally Posted by Erwin05 View Post
    I have the same issue.

    Run as admin doesnt work.
    tried running install with admin privs?

  7. #17
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    So? Do we get any answer from devs? Or best way is to uninstall this and never bother again with this soft?

  8. #18
    ROG Guru: White Belt Array Gawlron PC Specs
    Gawlron PC Specs
    MotherboardRampage IV Black Edition
    Processori7 4930k
    Memory (part number)F3-14900CL10D
    Graphics Card #1STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5
    Graphics Card #2GTX680-2GD5
    Graphics Card #3STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5
    CPU CoolerKoolance
    CaseCorsair 800D
    Power SupplyStrider 1500w
    Keyboard Razer Anansi
    Mouse Razer Naga Epic
    Headset Razer Tiamat 7.1
    OS Windows 8.1 Pro x64
    Network RouterHitron
    Gawlron's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    99

    Quote Originally Posted by Erwin05 View Post
    I have the same issue.

    Run as admin doesnt work.
    Yeah, I'm noticing that it seems to be hit-or-miss on the boots. That doesn't make any sense to me.
    ASUS RAMPAGE IV BLACK EDITION | INTEL i7 4930K | G.SKILLZ RIPJAW X 32GB | ASUS STRIX GTX 980 TWO-WAY SLI | CUSTOM WATER COOLING
    RIP

  9. #19
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Reputation
    10
    Posts
    8

    I did a clean install with Windows 10 and the option "minimize GPU Tweak II when it starts" doesn't work.

    Except for the name of new profiles, all my GPU Tweak settings disapears when I shut down the computer. It's impossible to save.
    Last edited by ZachFMorgan; 08-25-2015 at 08:20 PM.

  10. #20
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    11

    I'm on Windows 10 using Strix GTX 980ti. Running 1.0.6.9 same issues as other here:
    1. Overclock settings not applied on startup even though option is checked.
    2. GPU Tweak II is starting with system but no tray icon. I usually quit the process through Task Manager then restart GPU Tweak II as Admin. Then I can manually reapply overclock settings.

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •