Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 44
  1. #11
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    dota 2 fps jumps..

    I just bought my g771jw 3 weeks ago. Im having the same issue. I have the pre-installed windows 8.1. Please help how to fix. I tried the above suggestions but nothing happened.

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    4

    The same here, i also have g771jw updated win10 and in cs go i have fps drops, but all drivers i have been instaled, what could be the problem
    PLEASE HELP ! ??

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Same here, tried everything you posted but with no luck
    It looks like i need to return it

  4. #14
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    17

    same issue, it seems odd

  5. #15
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    8

    same problem

    watch how my video card runs a test with 3dmark :

    https://www.youtube.com/watch?v=iq5VrTNE5Fc

    pay attention to the FPS ...does same in games.

    another question.this is how my nvidia panel looks : Click image for larger version. 

Name:	20151203142551.jpg 
Views:	20 
Size:	81.3 KB 
ID:	53941 GTX960M

    and this is how look on a friend Click image for larger version. 

Name:	20151203142550.jpg 
Views:	16 
Size:	258.6 KB 
ID:	53942 GTX970M

    Why does he have more options ? Same version driver.

    Waiting for help guys.Thx

  6. #16
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    17

    i suppose you and your friend have the same model right?

  7. #17
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Quote Originally Posted by Tzuky View Post
    watch how my video card runs a test with 3dmark :

    https://www.youtube.com/watch?v=iq5VrTNE5Fc

    pay attention to the FPS ...does same in games.

    another question.this is how my nvidia panel looks : Click image for larger version. 

Name:	20151203142551.jpg 
Views:	20 
Size:	81.3 KB 
ID:	53941 GTX960M

    and this is how look on a friend Click image for larger version. 

Name:	20151203142550.jpg 
Views:	16 
Size:	258.6 KB 
ID:	53942 GTX970M

    Why does he have more options ? Same version driver.

    Waiting for help guys.Thx
    i supposed that his happens because, for the display and video settings, the pc uses the intel graphics card, and the nvidia card for games, which tends me to believe that this model, uses nvidia optimus, which may be the root cause of the problem. perhaps you friend forced the nvidia card to be the default on the bios settings. but i dont know, im not an expert on bios configurations. expecting some guru of pc specs and build for this forum to aswer me. but yes, the video shows exactly the same thing as mine. since it happens on you too, makes me think that its not related to the card but to some software of hardware configuration, but i cant be sure.
    Last edited by Warulf; 12-04-2015 at 12:04 AM.

  8. #18
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    17

    out of curiosity, whats your bios version?

  9. #19
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Quote Originally Posted by Warulf View Post
    out of curiosity, whats your bios version?
    206.i am afraid to update

  10. #20
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Talking Posible FIX ?

    Things got better

    I updated Bios from 206 to 210
    And i got answer from asus support,to unninstall all my nvidia drivers,then reinstall in "specific order" drivers from asus website
    Chipset,IMEI,Intel® Collaborative Processor Performance Control DriveR,ATKPackage,Intel Graphics Driver,nVidia Graphics Driver.

    Now all my games runs better,fps drops very rare,in 3dmark i still can see those numbers going down,but result is much better.

    I think i will format and reinstall Win 8.1,and check that.ATM i am on W10.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •