Results 1 to 6 of 6

Thread: G20 Crashing

  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    9

    G20 Crashing

    So once I start playing games that are high intensity for an hour my screen just turns solid pink and stays like that to when i'm forced to restart my computer with the button. Does anyone know what is causing this issue and how I could fix it?



    My GPU Graph after i restarted to continue to play and my drivers kept on crashing over and over
    Last edited by Vkevint; 08-30-2015 at 03:56 AM.

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    5

    What setup you running?

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by PersianGasMask View Post
    What setup you running?
    I have the G20 with a 760 and i7 4790 with 2 seperate power supplies

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    9

    I tryed similar scenario and was forced to reinstall windows.
    Updated to win 10, make sure its acticated and then reinstalled with win10 home from usb.

  5. #5
    Super Moderator Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    99
    Posts
    2,135

    Quote Originally Posted by Chris______ View Post
    I tryed similar scenario and was forced to reinstall windows.
    Updated to win 10, make sure its acticated and then reinstalled with win10 home from usb.

    If anybody is having software issues with the G20AJ in Win8.1 after updating the nVidia vga driver, you may want to try removing the VirtuWatt software first next time if it's not something you want to use as mentioned in the FAQ below.

    http://www.asus.com/support/FAQ/1013723/

    Hope this is able to help some people out, but not too sure that it can help out the original post. Thanks.
    Last edited by cl-Albert; 08-31-2015 at 11:15 PM.

  6. #6
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Problem went away after leaving my computer off for a day

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •