Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Exclamation Windows 10: Sonic Studio noise reduction etc. not working in SupremeFX.

    As the title says, after Windows 10 activating Sonic Studio in SupremeFX has no effect. Anyone got any ideas? I have tried to install and uninstall the software but it has not helped so far.

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    hmm i have the same problem. fresh win 10 install - under win 7 all was fine

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Last Bios update on my Hero VIII fixed it

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Sadly updating the BIOS for my Maximus VII ranger did not solve the issue.

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Same problem here with a ranger Z97.

  6. #6
    New ROGer Array Spagy PC Specs
    Spagy PC Specs
    Laptop (Model)Lenovo IdeaPad YOGA 2
    MotherboardASUS ROG MAXIMUS VIII HERO
    ProcessorIntel® Core™ i5-6600K
    Memory (part number)G.Skill 4x4GB DDR4 F4-3200C16Q-16GRKD
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING
    Sound CardOnboard SupremeFX
    MonitorLG 29UM67 29"
    Storage #1Samsung 960 EVO, M.2 SSD, 250GB
    Storage #22x Seagate Barracuda 7200.14 3000GB
    CPU CoolerCorsair Cooling Hydro Series H110i GTX
    CaseCorsair Graphite Series™ 780T White Full-Tower
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard steelseries Apex 350
    Mouse A4tech Bloody V7
    Headset Kingston HyperX Cloud II
    Mouse Pad STRIX GLIDE CONTROL
    Headset/Speakers Logitech 5.1
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterTL-WR1043ND

    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    1

    I have the same problem on Win 10 with my HERO VIII Bios rev. :1001

  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by Amdir View Post
    Sadly updating the BIOS for my Maximus VII ranger did not solve the issue.


    You solved your problem? since the support asus audio drivers are not authorized as a last resort is try if you have previous DepNet.com for work?

    I recommended update my bios motherboard asus maximus ranger VII of 2601-2801 but still the same .. my audio driver is 6.0.1.7525
    Last edited by George348; 10-14-2015 at 08:00 PM.

  8. #8
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Still not working, is Asus going to fix this?

  9. #9
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by Amdir View Post
    Still not working, is Asus going to fix this?
    I'm regretting having bought a motherboard asus maximus should see Ranger VII bought the brand .. (MSI)
    You have the example of the importance of its customers to sell only care are as much Fana MacDonald but what they offer is second:enojado:

  10. #10
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Updated to the november driver today but still the same thing. How can it be so hard for Asus to get the noise reduction working?

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •