Results 1 to 10 of 22

Threaded View

  1. #21
    New ROGer Array cybershawngates PC Specs
    cybershawngates PC Specs
    MotherboardASUS ROG MAXIMUS VIII RANGER LGA 1151 Intel Z170
    ProcessorIntel Core i7-6700K 8M Skylake Quad-Core 4.0 GHz LGA 1151
    Memory (part number)G.SKILL Ripjaws V Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2400 (PC4 19200) Intel Z170 Platform
    Graphics Card #1ASUS GeForce GTX 970 STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 4GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 3.0

    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    4

    I had the same problem under windows 8 and 8.1 (BSOD with memory_management errors etc) but I did a clean install from windows 10 with no issues now.

    Build:
    ASUS GeForce GTX 970 STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 4GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 HDCP Ready SLI Support G-SYNC Support Video Card
    Intel Core i7-6700K 8M Skylake Quad-Core 4.0 GHz LGA 1151 95W BX80662I76700K Desktop Processor Intel® HD Graphics 530
    ASUS ROG MAXIMUS VIII RANGER LGA 1151 Intel Z170 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.1 USB 3.0 ATX Intel Motherboard
    G.SKILL Ripjaws V Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2400 (PC4 19200) Intel Z170 Platform / Intel X99 Platform Desktop Memory Model F4-2400C15D-16GVR

    I've updated to the 1001 BIOS but was on 0401 and didn't see any difference. So far now 4 days on Windows 10 clean install and rock stable.
    Wierd. Hopefully they get this fixed. My suspicion is a driver issue - since we have to use ASUS' support disk for the drivers since windows doesn't recognize the lan or the chipset yet


    BIOS settings are all stock.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •