Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Missing Quick EQ after FW upgrade to v47

    Dear all,
    is anybody faced with missng Quick EQ options after firmware upgrade to v47? In fact red line on the bottom part of the dashboard disapeared and there is no possibility to select any EQ options in EDIT mode.
    Also OC button requires immediate restart and drives Overclocking in BIOS "only" - not on-line under Windows. My MB is Asus Z170 PRO GAMING with latest firmware and OS is Windows 10.

    Thanks for any experience sharing.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos ROGFB.jpg  


  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    4

    It looks like my issue (https://rog.asus.com/forum/showthrea...is-not-working)
    but little different.

    My OC button is working only LV1.(I can't select LV2) and Escape Mode is not working.
    How about sound volume control? it's not working.
    Last edited by ROGKANG; 10-06-2015 at 02:46 PM.

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2015
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by ROGKANG View Post
    It looks like my issue (https://rog.asus.com/forum/showthrea...is-not-working)
    but little different.

    My OC button is working only LV1.(I can't select LV2) and Escape Mode is not working.
    How about sound volume control? it's not working.
    It looks really similar.
    The volume control is working properly for me.
    I asked Asus for explanation and they responded that the OC behavior can vary by MB type. Regarding Quick EQ they offered me some diagnostic. So I am going to return the panel next week to the vendor. Let's see....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •