Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2011
    Reputation
    10
    Posts
    20

    GPUTweak 2.0.0.6 - Various bugs

    Hi,

    Just thought I'd post some bugs to see if its just me, or something that needs fixing

    1. Voltage from profile is not been applied on startup.
    I'm running my GTX580 DCII at 875 with 1138Mv. When the PC boots GPU Tweak correctly applies the 875 clock, but leaves the volts at stock. If I manually load the profile, the correct 1138Mv value is applied

    2. GPU Clock / Voltage lock
    My profile is saved with the GPU / Voltage lock OFF. When I reboot the lock is back ON.

    3. Monitoring GPU Voltage.
    No matter what mV value I set, the monitor displays 1025 stock

    Any thoughts?
    Gaming: FX-8150 @ 4.6 | Asus Crosshair V | Asus GTX580 DCII @ 885 | Corsair 800D | 8GB Dominator GT @ 1866 | 2 x Vertex 3 RAID 0
    HTPC: Intel i3 2100 | Asus P8H67-M-PRO | Gigabyte GT430 | Lian Li PC-V354 | 7 TB MDADM RAID

  2. #2
    Helium Chilled Array _ PC Specs
    _ PC Specs
    Laptop (Model)G46VW
    MotherboardRampage IV Gene
    ProcessorIntel Core i7-3930K
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum 32GB (CMD32GX3M4A2133C9)
    Graphics Card #1ROG Matrix GTX 780 Ti
    Sound CardROG SupremeFX III
    MonitorASUS VG248QE with GSync mod
    Storage #1Plextor PX-M2 SSD 120GB
    Storage #2G.Skill Phoenix Blade 480GB PCIe SSD
    CPU CoolerCooler Master Seidon 240M
    CaseCooler Master HAF-X
    Power SupplySeasonic X-750
    Keyboard Corsair K90
    Mouse ROG Gladius
    Headset ROG Orion
    OS Windows 8.1 Update 1
    Network RouterASUS RT-AC66U
    _'s Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    119
    Posts
    5,750

    I have reported this to the GPU Tweak team. 2.0.1.7 is due out soon as well, I'll update the forums when I get notified.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2011
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Thanks,
    Let me know if there is more info that is helpful (like my GPU Tweak registry settings)

    Really like the tool, just want to help make it more solid.
    Gaming: FX-8150 @ 4.6 | Asus Crosshair V | Asus GTX580 DCII @ 885 | Corsair 800D | 8GB Dominator GT @ 1866 | 2 x Vertex 3 RAID 0
    HTPC: Intel i3 2100 | Asus P8H67-M-PRO | Gigabyte GT430 | Lian Li PC-V354 | 7 TB MDADM RAID

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    10
    Posts
    3

    No VRM options in Advanced Mode

    Anyone else facing a bug issue when going into advanced mode the voltage slider doesn't appear?

    I also face a bug when I click on live update, it causes the program to stop responding and has to be closed, meanwhile the monitoring window stays opened. Even after closing the monitoring window and trying to reload GPU Tweak it says, program is already running and after about 1m or so the windows reopen.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •