Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 33 of 33
  1. #31
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Quote Originally Posted by cekim View Post
    Are you using the on-board video?
    No, why?

  2. #32
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    35
    Posts
    442

    Quote Originally Posted by Saintfurion View Post
    No, why?
    My 3400 kit works great so long as I don't use the on-board HD530. I've now had about 8 solid days of heavy usage without issue, but this weekend I took the 980 out and tried to get the HD530 running and it won't tolerate much over 2666. The CPU is fine, nothing crashes, but the screen randomly blanks with increasing frequency as you raise the DDR clock rate.

    I was curious to find others running into the same issue.

    As far as I can tell, the easy solution if you have a discrete graphics card is to ignore it and enjoy. I also didn't realize how useless the HD530 is. I assumed it could at least do 1080p gaming, but nope... A good serial port is of more use to me than this thing... ;-)

  3. #33
    ROG Enthusiast Array DamianStr PC Specs
    DamianStr PC Specs
    MotherboardASUS Maximus VIII Extreme
    ProcessorIntel Core I7 6700K
    Memory (part number)F4-3200C16Q-32GTZB
    Graphics Card #1ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB
    Sound CardSupremeFX 2015
    Storage #1Samsung 950 Pro 512GB
    Storage #2Seagate Barracuda 7200.14 3TB
    CPU CoolerNZXT Kraken X61
    CasePhanteks Enthoo Luxe White
    Power SupplyCorsair RM1000i
    OS Windows 10 Pro
    DamianStr's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Reputation
    10
    Posts
    69

    Quote Originally Posted by cekim View Post
    Are you using the on-board video?
    yes that is a Good Qeustion Have also probleem to use my ram voor IGPU Iam Using now temporarily IGPU and If I want to set Graphics Memory to 512mb I get also after reboot Qcode 55 or 68 ,
    and I select now in bios 352m if I go higher I get error and in windows say still 128mb memory so its works not very wel hoop it will be fix

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •