Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    ROG Member Array most94 PC Specs
    most94 PC Specs
    MotherboardVIII Hero
    ProcessorI7-6700K
    Memory (part number)Corsair 16GB 3000Mhz
    Storage #1Samsung 850 Pro 256GB
    Storage #2WD 2TB Black
    CPU CoolerNZXT Kraken X61
    CaseCM Storm Stryker
    Power SupplyEVGA 850 G2

    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Asus Maximus VIII Hero Dont Boot!

    Hei Guys i need your help i have try all i know.
    My mainboard dont boot i get error code 44.. he is only booting with a graphic card in but my graphic card are so old and i want to use the intel graphics.
    i cant find the intel graphice on device manager..and when im trying to install the intel graphic i get the massage.
    ^^This computer does not meet the minimum requirements for installing the software^^
    My build is
    Windows 10 x64 enterprise
    Asus Maximus VIII Hero
    Intel I7 6700K
    Corsair Vengeance lpx 2x8gb 3000mhz
    Evga 850 Gold80
    Kraken X61
    And case Storm Stryker CM

  2. #2
    ROG Guru: Brown Belt Array NemesisChild PC Specs
    NemesisChild PC Specs
    MotherboardASUS Maximus X Hero (WI-FI AC)
    ProcessorIntel i7 8700K
    Memory (part number)G.Skill F4-3600C16D-16GTZR
    Graphics Card #1Nvidia GTX 1070 Ti FE
    Graphics Card #2Nvidia GTX 1070 Ti FE
    MonitorASUS ROG Swift PG278Q
    Storage #1Samsung 970 PRO 512GB NVMe M.2
    Storage #2WD Black 2TB 7200 RPM 64MB Cache
    CPU CoolerNZXT Kraken X42
    CaseCooler Master HAF 932 Advanced
    Power SupplyEVGA SuperNova 1200 P2
    Keyboard Logitech G910 Orion Spark
    Mouse Logitech G703 Wireless
    Headset Logitech G Pro
    Mouse Pad SteelSeries
    OS Windows 10 Home x64 (UEFI)
    Network RouterLinksys WRT1900AC
    NemesisChild's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Reputation
    89
    Posts
    1,787

    Is the onboard iGPU enabled in the bios?
    Intel i7 8700K@ 5.2GHz (Delidded)
    ASUS Maximus X Hero (Bios 1801)
    NZXT Kraken X42
    G.Skill TridentZ@ 4000MHz CL16 2x8GB
    SLI: 2x Nvidia GTX 1070 Ti FE@ 2025/2025MHz
    OS: Samsung 970 PRO 512GB NVMe M.2
    Storage: Samsung 960 EVO 500GB NVMe M.2
    Storage: 2x Samsung 850 EVO 500GB
    Storage: WD Black 7200 RPM 64MB Cache 2TB
    EVGA SuperNova 1200 P2
    Cooler Master HAF 932 Advanced

  3. #3
    ROG Member Array most94 PC Specs
    most94 PC Specs
    MotherboardVIII Hero
    ProcessorI7-6700K
    Memory (part number)Corsair 16GB 3000Mhz
    Storage #1Samsung 850 Pro 256GB
    Storage #2WD 2TB Black
    CPU CoolerNZXT Kraken X61
    CaseCM Storm Stryker
    Power SupplyEVGA 850 G2

    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by NemesisChild View Post
    Is the onboard iGPU enabled in the bios?
    if i enable the multi monitor igpu he dont boot with the grapic card in and out..

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Are you using HDMI or Displayport? Also are you connecting your system to a monitor or TV?

  5. #5
    ROG Member Array most94 PC Specs
    most94 PC Specs
    MotherboardVIII Hero
    ProcessorI7-6700K
    Memory (part number)Corsair 16GB 3000Mhz
    Storage #1Samsung 850 Pro 256GB
    Storage #2WD 2TB Black
    CPU CoolerNZXT Kraken X61
    CaseCM Storm Stryker
    Power SupplyEVGA 850 G2

    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    Are you using HDMI or Displayport? Also are you connecting your system to a monitor or TV?
    I try at first with hdmi to a TV and then i try from a monitro DVI-D with a hdmi adapter to the system.
    i talked with intel at live chat and he tell me to send the cpu back..

  6. #6
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Correct.

    Can you please verify the QCODE that you're seeing for me? Just to confirm that it's indeed 44.

  7. #7
    ROG Member Array most94 PC Specs
    most94 PC Specs
    MotherboardVIII Hero
    ProcessorI7-6700K
    Memory (part number)Corsair 16GB 3000Mhz
    Storage #1Samsung 850 Pro 256GB
    Storage #2WD 2TB Black
    CPU CoolerNZXT Kraken X61
    CaseCM Storm Stryker
    Power SupplyEVGA 850 G2

    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    Correct.

    Can you please verify the QCODE that you're seeing for me? Just to confirm that it's indeed 44.
    i upload today a video on youtube and give u the link..

  8. #8

  9. #9
    ROG Member Array most94 PC Specs
    most94 PC Specs
    MotherboardVIII Hero
    ProcessorI7-6700K
    Memory (part number)Corsair 16GB 3000Mhz
    Storage #1Samsung 850 Pro 256GB
    Storage #2WD 2TB Black
    CPU CoolerNZXT Kraken X61
    CaseCM Storm Stryker
    Power SupplyEVGA 850 G2

    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    Sounds like a plan to me.
    https://www.youtube.com/watch?v=F27F69D1d88
    here is your video..

  10. #10
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    I see. Apparently your system is in a boot loop. Do the following for me please.

    Disconnect all your USB devices including your front panel USB headers and such. Also remove the DVI cable and the adapter. Clear your CMOS using the button on the back. Press the Start button on your motherboard. Tell me if your system is still in goes in a boot loop.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •