Page 9 of 28 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 81 to 90 of 276
  1. #81
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Anyone else can try what sucka recommended and see if installing the latest ASMedia USB driver for your motherboard resolves the issue?

    We would love to try it ourselves but we can't replicate the issue on all 8 of our systems so it would be very greatly appreciated if we can have help to confirm this.

    Thanks,
    Bahz

  2. #82
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    10
    Posts
    82

    latest USB Driver brings nothing

  3. #83
    ROG Enthusiast Array sucka PC Specs
    sucka PC Specs
    MotherboardMaximus VIII Extreme
    Processor6700k
    Memory (part number)CMD32GX4M4B3000C15
    Graphics Card #1Strix 970
    Graphics Card #2Strix 970
    Sound CardStrix Raid DLX
    MonitorAcer XB270H A
    Storage #1Samsung 950 PRO
    Storage #2WD Red 3TB
    CPU CoolerEK Supremacy evo / 2 x EK D5 glass pump-reservoir / 2 x EK CE 420mm radiator / noctua ppc ip67 140mm
    CaseLian Li PC-D600WA
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Razer Blackwidow Tournament Chroma / Razer Orbweaver Chroma
    Mouse Razer Death Adder Chroma
    Headset/Speakers Edifier S730
    OS Windows 10
    Network RouterAsus AC5300
    Accessory #1 Alphacool LCD Display
    sucka's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    40

    As additional info i use version 1.16.35.1 the windows 10 only version and latest.
    It may be a mix of drivers or components as i have no more audio problems on my main config with details within my specs.
    Hope you find a solution, cheers!

  4. #84
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    10
    Posts
    7

    strix riad dlx

    As additional info i use version 1.16.35.1 the windows 10 only version and latest.
    latest USB Driver brings nothing

  5. #85
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    10
    Posts
    82


  6. #86
    New ROGer Array darkrain333 PC Specs
    darkrain333 PC Specs
    MotherboardGigabyte GA-X99-UD4
    ProcessorIntel Core i7-5820K
    Memory (part number)G.Skill DIMM 16 GB DDR4-2400 Kit
    Graphics Card #1EVGA GeForce GTX 980 Sli
    Graphics Card #2EVGA GeForce GTX 980 Sli
    Sound CardASUS STRIX RAID PRO
    MonitorAcer 28 L XB 4K
    Storage #1Samsung MZ-75E500B 500 GB
    CaseNZXT H440 Mid-Tower Razer Edition
    Power Supplybe quiet! POWERZONE 850W
    Keyboard RAZER Deathstalker
    Mouse RAZER Ouroboros
    Headset beyerdynamic MMX 300
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by Lotzi View Post
    Unfortunately no changes in relation to this issue...

  7. #87
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    10
    Posts
    82

    my Sound cutting is gone since this driver

  8. #88
    ROG Member Array MadHarlekin PC Specs
    MadHarlekin PC Specs
    MotherboardAsus p9x79 pro
    Processori7-3820@4.2ghz
    Memory (part number)20gb
    Graphics Card #1R9 290 Windforce
    Sound CardAsus Strix Raid dlx
    MonitorAsus 28 L VN289Q LED H+D S
    Storage #1SanDisk 240gb ultra 2
    Storage #22x HDD 1Tb
    CPU CoolerNH-D14
    CaseFractal Design core 3300
    Power SupplyThermaltake 630w
    Keyboard Razer Lycosa
    Mouse Razer Abyssus
    Headset Sennheiser PC363D
    Mouse Pad Razer Sphex
    Headset/Speakers Sennheiser PC363D+JVC RX5020
    OS Win10

    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    5

    I gonna try the beta driver now aswell. Btw has someone the sound cutting issue aswell mostly on internet browsers?
    My local music and videos is suffering less from it by a big margin!

    Will report later how it went down for me!

    Edit: First day was good without a problem and on the second day it started to show up again. So not resolved on my end.
    Last edited by MadHarlekin; 05-28-2016 at 08:43 AM.

  9. #89
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    10
    Posts
    82

    For me the Sound Cutting Comes also back
    Weird

  10. #90
    ROG Member Array MadHarlekin PC Specs
    MadHarlekin PC Specs
    MotherboardAsus p9x79 pro
    Processori7-3820@4.2ghz
    Memory (part number)20gb
    Graphics Card #1R9 290 Windforce
    Sound CardAsus Strix Raid dlx
    MonitorAsus 28 L VN289Q LED H+D S
    Storage #1SanDisk 240gb ultra 2
    Storage #22x HDD 1Tb
    CPU CoolerNH-D14
    CaseFractal Design core 3300
    Power SupplyThermaltake 630w
    Keyboard Razer Lycosa
    Mouse Razer Abyssus
    Headset Sennheiser PC363D
    Mouse Pad Razer Sphex
    Headset/Speakers Sennheiser PC363D+JVC RX5020
    OS Win10

    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    5

    So i checked with latencymon my PC and the results are interesting:
    So I used as surrounding my specs on all the latest drivers with chrome, youtube and the first cut-out wasn't noticed in the beginning by latencymon.
    Video still running, program says everything ok until i opened Sonic Studio: Cut-Out and the results jumped to this:



    I have the suspicion that still issues exist with the marvell driver or the intel chipset.
    On a sidenote: I rerun the test with Mozilla and 2 things were rather interesting:
    The hard pagefault resolution time was more than double (1316693) µs in that case. And again open Sonic Studio lets the pagefault count spike by more than 1000.
    Test was running for 20 min and I didn't notice any stuttering. Latencymon also reported no problems for audio tasks.
    Last edited by MadHarlekin; 05-30-2016 at 03:07 AM.

Page 9 of 28 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •