Page 2 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 142
  1. #11
    ROG Guru: Brown Belt Array NemesisChild PC Specs
    NemesisChild PC Specs
    MotherboardASUS Maximus X Hero (WI-FI AC)
    ProcessorIntel i7 8700K
    Memory (part number)G.Skill F4-3600C16D-16GTZR
    Graphics Card #1Nvidia GTX 1070 Ti FE
    Graphics Card #2Nvidia GTX 1070 Ti FE
    MonitorASUS ROG Swift PG278Q
    Storage #1Samsung 970 PRO 512GB NVMe M.2
    Storage #2WD Black 2TB 7200 RPM 64MB Cache
    CPU CoolerNZXT Kraken X42
    CaseCooler Master HAF 932 Advanced
    Power SupplyEVGA SuperNova 1200 P2
    Keyboard Logitech G910 Orion Spark
    Mouse Logitech G703 Wireless
    Headset Logitech G Pro
    Mouse Pad SteelSeries
    OS Windows 10 Home x64 (UEFI)
    Network RouterLinksys WRT1900AC
    NemesisChild's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Reputation
    89
    Posts
    1,780

    Quote Originally Posted by Snacko View Post
    I'm confused about your last step, where you say:



    Where do you put in this 'borderline voltage'? In a step above that, you said "It requires 1.44V to achieve stability at 4.6GHz.". In your example, it should be something like 1.45v or 1.46v, right? But I don't see that in your screenshot anywhere.

    Thanks.
    Additional Turbo Mode CPU Core Voltage (see above).
    Intel i7 8700K@ 5.2GHz (Delidded)
    ASUS Maximus X Hero (Bios 1801)
    NZXT Kraken X42
    G.Skill TridentZ@ 4000MHz CL16 2x8GB
    SLI: 2x Nvidia GTX 1070 Ti FE@ 2025/2025MHz
    OS: Samsung 970 PRO 512GB NVMe M.2
    Storage: Samsung 960 EVO 500GB NVMe M.2
    Storage: 2x Samsung 850 EVO 500GB
    Storage: WD Black 7200 RPM 64MB Cache 2TB
    EVGA SuperNova 1200 P2
    Cooler Master HAF 932 Advanced

  2. #12
    ROG Guru: Orange Belt Array Janne-71 PC Specs
    Janne-71 PC Specs
    MotherboardAsus rog maximus hero viii
    ProcessorIntel skylake i5 6600k @ 4.6ghz
    Memory (part number)g.skill tridentz 2x8gb 3200mhz
    Graphics Card #1Gigabyte 980ti gaming g1
    MonitorAsus pg279q 144hz
    Storage #1Samsung evo 850 ssd 500gb
    Storage #2Western digital 1tb hdd
    CPU CoolerCooler master hyper 212 evo
    CasePhanteks enthoo evolv atx
    Power SupplySeasonic 760-p
    Keyboard Corsair k95 mechanical
    Mouse Logitech g502
    Headset Akg k550
    Mouse Pad Razer goliathus
    Headset/Speakers Logitech z623 200w
    OS Windows 10 home

    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    303

    So doesn't Ai suite 3 do the same thing? It overclocked my i56600k to 4.5ghz with cpu 1.392 core voltage. Or do you just want to do it manually?

  3. #13
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Quote Originally Posted by Janne-71 View Post
    So doesn't Ai suite 3 do the same thing? It overclocked my i56600k to 4.5ghz with cpu 1.392 core voltage. Or do you just want to do it manually?
    Yes, it does.

    But some users like the experience of overclocking their CPU themselves.

  4. #14
    New ROGer Array NeVeTaS PC Specs
    NeVeTaS PC Specs
    MotherboardMaximus VIII Extreme
    Processor6700K
    MonitorLG 27MU67-B
    CPU CoolerH100i GTX
    CaseCooler Master Pro 5
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    I started at x46 @ 1.36. After 4 hours of realbench I got no crashes but got an error saying it failed the stability test.

    I went to x46 @ 1.37. No errors after 4 hours of realbench. Benchmark of 93,192.

    So have now changed it to adaptive, Turbo Mode CPU Core Voltage at 1.37

    For offset voltage can I leave that on auto?
    Last edited by NeVeTaS; 11-24-2015 at 01:12 PM.

  5. #15
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Good job on your overclock, NeVeTaS!

    And yes, you can leave Offset Voltage on Auto.

  6. #16
    New ROGer Array NeVeTaS PC Specs
    NeVeTaS PC Specs
    MotherboardMaximus VIII Extreme
    Processor6700K
    MonitorLG 27MU67-B
    CPU CoolerH100i GTX
    CaseCooler Master Pro 5
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    Good job on your overclock, NeVeTaS!

    And yes, you can leave Offset Voltage on Auto.
    Great, thanks Chino.

  7. #17
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Quote Originally Posted by Menthol View Post
    Chino,
    I cannot save or submit a Realbench score using a MVIII, I can log in when I open it but after a run, no dice it's greyed out
    Quote Originally Posted by DamianStr View Post
    I have same Isseu
    Realbench has been updated to v2.42 to support the new Z170 motherboards. Download.

    Have fun overclocking!

  8. #18
    ROG Enthusiast Array Arron PC Specs
    Arron PC Specs
    MotherboardMaximus Hero VIII
    Processor6700k
    Memory (part number)Kingston HyperX Fury 16GB (2x8) DDR4 2400Mhz (HX424C15FBK2/16)
    Graphics Card #1EVGA GTX 780ti ACX SC
    Sound CardXonar DX
    MonitorAcer XB270HU
    Storage #1OCZ vertex 4 (256GB)
    Storage #2WD Caviar Black 1TB
    CPU CoolerCooler Master Hyper 212 evo
    CaseCorsair Obsidian 450D
    Power SupplySeasonic Platnium 80+ 760w
    Keyboard Logitech G710+
    Mouse Logitech G500
    Headset Astro A40 2013
    OS Windows 10 x64

    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Lightbulb

    Hey Chino
    My hero and 6700k was running 4.4 @ 1.328v then on the advice of forum member tweak3d I set my Load line calibration to level 5 which allowed me to reach 4.5 @ 1.250v
    This resulted in lower temps and better performance at a more comfortable voltage, any thoughts on why this would occur?
    perhaps it's something to consider adding to the guide.

  9. #19
    ROG Member Array kussii PC Specs
    kussii PC Specs
    MotherboardHero VII
    Processor6700k @4.6
    Memory (part number)F4-3200C16D-16GVR
    Graphics Card #1x290 OC
    Sound Cardphoebus solo
    CPU CoolerReserator xt (my mods)

    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    10
    Posts
    17

    download link error This page cannot be used now. The files downloaded from this page is over the limit. Please try again after 9 hours.

  10. #20
    ROG Guru: Gold Belt Array Menthol PC Specs
    Menthol PC Specs
    MotherboardM 10 Apex / XI gene
    Processor8700K / 9900K
    Memory (part number)2x8 Gskill Trident Z 4266/2x2x8 Gskill Trident Z 4500
    Graphics Card #1RTX 2080ti / GTX 1060
    Sound CardSoundBlaster Ae5 / Onboard
    MonitorBENQ 32" 4K
    Storage #1Intel 900p 480GB/Samsung 960 Pro 1TB
    Storage #2Intel 750 1.2TB/Plextor 1 TB 2X 950 Pro
    CPU CoolerCorsair H150i AIO / H1110i
    CaseCorsair 740 ? Lian Li Air
    Power SupplyCorsair AX 1200i / AX 1200i
    Keyboard Corsair
    Mouse ASUS Strix
    Headset HyperX Cloud Alpha
    Mouse Pad ASUS
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS 10 X64 Pro
    Network RouterVerizon Fios
    Accessory #1 Intel Wifi BT pcie card
    Accessory #2 Red Bull
    Accessory #3 English Breakfast Tea
    Menthol's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    241
    Posts
    4,547

    Chino,
    Same here can't download from this link, I have a copy I got from Nodens for testing, not sure it is the same as the final version but I have a dropbox link here, please let me know if I need to remove the link

    Thanks

    https://www.dropbox.com/s/94r5mpyg1x...v2.42.zip?dl=0

Page 2 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •