Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    ROG Guru: Brown Belt Array Darnassus PC Specs
    Darnassus PC Specs
    Laptop (Model)G752VS -=-=- G750JX
    MotherboardASUSTeK COMPUTER INC. G752VS (U3E1) -=-=- ASUSTeK COMPUTER INC. G750JX (SOCKET 0)
    Processori7 6700HQ @ 2.60GHz -=-=- i7-4700HQ CPU @ 2.40GHz - 3.40GHz
    Memory (part number)2x16gb (M471A2K43BB1-CRC) -=-=- 2x8gb (HMT41GS6AFR8A-PB)
    Graphics Card #1GTX 1070 (8GB) -=-=- GTX 770M (3GB)
    Sound CardRealtek High Definition Audio / NVIDIA High Definition Audio
    MonitorGSync IPS 75HZ -=-=- Chi Mei 60Hz (Overclocked to 85Hz)
    Storage #1Samsung SSD 960 EVO 250GB x2 -=-=- LITEONIT LCS-256M6S
    Storage #2HGST HTS721010A9E630 -=-=- ST1000LM024 HN-M101MBB
    CPU CoolerStock -=-=- Stock
    CaseStock -=-=- Stock
    Power SupplyStock -=-=- Stock
    Keyboard Stock -=-=- Stock
    Mouse Razer Naga Epic 1st Generation
    Headset SPH 2500
    Mouse Pad Razer Goliathus
    OS Winblows 10 Pro -=-=- Winblows 8.1 Pro
    Network RouterCG3000v2
    Darnassus's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    61
    Posts
    1,651

    I believe you must UPGRADE the machine from Windows 7, 8, 8.1 to Windows 10 at SOME POINT for the Key to be transcoded on the Microsoft Product Key server. Once you've done that, you can use that key for installing Windows 10 fresh, which you've done Wulff. That's why it worked.

    If you just wipe the PC, then try install Win10, it'll reject your key. It's an annoying experience to go through.

    P.S. if you don't like Windows 10, you've got 30 days to go back to your previous operating system before your converted Key is PERMANENLY Win 10. I think you need to use a Microsoft Service on their site to do this though,
    Gosh Blue Lady.. ❤

    JOIN THE ASUS T-SHOOT DISCORD <-- Clicky!

  2. #12
    ROG Guru: Black Belt Array toronto699 PC Specs
    toronto699 PC Specs
    Laptop (Model)G752-VY-DH78K , G751-JYDH72X
    MotherboardRog Tytan G30AB
    Processori7-4770K
    Memory (part number)32GB
    Graphics Card #1Asus Gold20th GTX980Ti
    Sound CardDell X-Fi Audigy SoundBlaster
    Monitor3 Acer K272HL
    Storage #1118 GB/OS
    Storage #22.72 TB
    CPU CoolerIntegrated Liquid-Cooled CPU
    CaseG30AB
    Power SupplyAsus 700 Watt
    Keyboard Razer BlackWidow Ultimate
    Mouse Razer Diamond Back
    Headset Sony Studio Professional , Razer Seiren Mic
    Mouse Pad Razer FireFly
    Headset/Speakers Logittech 5.1 Z-5500
    OS W 10
    Network RouterSagemon Fast 5250 Hub 2000

    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    2,493

    W10 November update from W7, W8 , to W10 Version 1511 , 10586
    http://news.softpedia.com/news/windo...s-496202.shtml
    Last edited by toronto699; 11-17-2015 at 10:17 PM.

  3. #13
    ROG Guru: Green Belt Array Maxter's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    13
    Posts
    598

    Quote Originally Posted by nagooro View Post
    is reformatting windows 10 via a media creation tool or the "reset this pc" option in windows the same thing?
    If you delete and create a the drive partition (Wipe) with the media tool, remember you will lose everything. I think Win10 will put 2 partitions (OS and DATA) into that drive. If you have a secondary drive in the computer, remove it, as it will be wiped too.
    Reformatting = bye bye to everything. Reset is more like a re-install I think.

  4. #14
    ROG Guru: Green Belt Array Maxter's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    13
    Posts
    598

    Quote Originally Posted by toronto699 View Post
    W10 November update from W7, W8 , to W10 Version 1511 , 10586
    http://news.softpedia.com/news/windo...s-496202.shtml
    This update is stupid... for some reason it uninstalls some software. I think MS knows and is trying to address the problem.

  5. #15
    ROG Guru: Black Belt Array toronto699 PC Specs
    toronto699 PC Specs
    Laptop (Model)G752-VY-DH78K , G751-JYDH72X
    MotherboardRog Tytan G30AB
    Processori7-4770K
    Memory (part number)32GB
    Graphics Card #1Asus Gold20th GTX980Ti
    Sound CardDell X-Fi Audigy SoundBlaster
    Monitor3 Acer K272HL
    Storage #1118 GB/OS
    Storage #22.72 TB
    CPU CoolerIntegrated Liquid-Cooled CPU
    CaseG30AB
    Power SupplyAsus 700 Watt
    Keyboard Razer BlackWidow Ultimate
    Mouse Razer Diamond Back
    Headset Sony Studio Professional , Razer Seiren Mic
    Mouse Pad Razer FireFly
    Headset/Speakers Logittech 5.1 Z-5500
    OS W 10
    Network RouterSagemon Fast 5250 Hub 2000

    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    96
    Posts
    2,493

    The New W10 10586 by Microsoft Update , it uninstall my Sony Vegas Software , GPU-Z , GPU Tweak , a few other W8 apps, and Mcafee now Mcafee will not install W10 Mcafee
    Microsoft has a plan, everything must be Microsoft or else ...lol , They know where u live
    Last edited by toronto699; 11-17-2015 at 10:51 PM.

  6. #16
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    26

    In the process of installing a fresh windows 10 copy.

    Its asking where do I want to install windows 10, and I have 7 partitions. Can I delete any of them and just make one big drive?

    Partition 1: system - total size 100mb - type system
    partition 2: recovery - total size 900mb - type recovery
    partition 3: no name - total size 128mb - type MSR (recovery)
    partition 4: OS - total size 279gb - type Primary
    partion 5: no name - total size 450 mb - type recovery
    partition 6: DATA- - total size 398 gb - type primary
    partition 7: restore - total size 20 gb - type recovery

    Or do I just format a few of them, i would like to have a clean install and wipe all curret files and software on the laptop.

    Thanks

  7. #17
    ROG Guru: Brown Belt Array Darnassus PC Specs
    Darnassus PC Specs
    Laptop (Model)G752VS -=-=- G750JX
    MotherboardASUSTeK COMPUTER INC. G752VS (U3E1) -=-=- ASUSTeK COMPUTER INC. G750JX (SOCKET 0)
    Processori7 6700HQ @ 2.60GHz -=-=- i7-4700HQ CPU @ 2.40GHz - 3.40GHz
    Memory (part number)2x16gb (M471A2K43BB1-CRC) -=-=- 2x8gb (HMT41GS6AFR8A-PB)
    Graphics Card #1GTX 1070 (8GB) -=-=- GTX 770M (3GB)
    Sound CardRealtek High Definition Audio / NVIDIA High Definition Audio
    MonitorGSync IPS 75HZ -=-=- Chi Mei 60Hz (Overclocked to 85Hz)
    Storage #1Samsung SSD 960 EVO 250GB x2 -=-=- LITEONIT LCS-256M6S
    Storage #2HGST HTS721010A9E630 -=-=- ST1000LM024 HN-M101MBB
    CPU CoolerStock -=-=- Stock
    CaseStock -=-=- Stock
    Power SupplyStock -=-=- Stock
    Keyboard Stock -=-=- Stock
    Mouse Razer Naga Epic 1st Generation
    Headset SPH 2500
    Mouse Pad Razer Goliathus
    OS Winblows 10 Pro -=-=- Winblows 8.1 Pro
    Network RouterCG3000v2
    Darnassus's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    61
    Posts
    1,651

    Quote Originally Posted by nagooro View Post
    In the process of installing a fresh windows 10 copy.

    Its asking where do I want to install windows 10, and I have 7 partitions. Can I delete any of them and just make one big drive?

    Partition 1: system - total size 100mb - type system
    partition 2: recovery - total size 900mb - type recovery
    partition 3: no name - total size 128mb - type MSR (recovery)
    partition 4: OS - total size 279gb - type Primary
    partion 5: no name - total size 450 mb - type recovery
    partition 6: DATA- - total size 398 gb - type primary
    partition 7: restore - total size 20 gb - type recovery

    Or do I just format a few of them, i would like to have a clean install and wipe all curret files and software on the laptop.

    Thanks
    Fresh install? Absolutely. Delete everything.
    Gosh Blue Lady.. ❤

    JOIN THE ASUS T-SHOOT DISCORD <-- Clicky!

  8. #18
    ROG Guru: Green Belt Array Maxter's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    13
    Posts
    598

    The system will automatically make partitions for you. If you don't like them, you can change them using the disk management option after everything is said and done.

  9. #19
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    10
    Posts
    26

    So after installing a clean version of windows 10, my CPU seems to be running at ~0.8GHz average. Is this because I need to update the BIOS? Or is there a simpler fix.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •