Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Light, Performance buttons not working.

    Hey!

    I got my G53sx this monday and it's working great, except for one thing.
    After using it for a couple of hours I thought I'd uninstall all the programs I didn't need, like the game trials and stuff like that.
    But since I restarted my computer after uninstalling alot of programs, the 3 buttons near the screen aren't working like they should. The first button (keyboard lights on/off) just turns off/on the light on the 3 buttons +
    power button, not the keyboard.
    The second button changes the "performance" mode (high performance, quiet office etc.), but it doesn't display what mode it changes to. The third button doesn't do anything at all.

    Have I uninstalled something I shouldn't uninstall, or did I change a setting? If I have to do a system restore I'd like to do it now before I have installed all my programs I need =)

    //John

  2. #2
    ROG Guru: Black Belt Array
    Join Date
    Oct 2011
    Reputation
    31
    Posts
    2,916

    Did you uninstall the ATK Package? You need that one, so re-install it.

  3. #3
    ROG Guru: Black Belt Array JRd1st's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    28
    Posts
    2,224

    Reinstall ATK PACKAGE and Power4Gear
    Read the User's Manual for more info.



    G74SX-A1 BIOS 203
    Intel 6230 WiFi/BT
    LG E2350 LED LCD Monitor
    Intel Series 510 120 GB SSD

    Drivers, Apps and How To's
    Latest nVidia Drivers

    JRd1st on DeviantArt.com

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Wow, thanks for the quick answer! =) Downloaded it and now it works. Thanks alot!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •