Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Asus g750 faulty?

    I just noticed this annoying problem. When i plug in my second monitor to the hdmi slot, the whole screen dims to a blue tone....i
    never noticed this before till i unplugged the monitor and saw how much better the coilour was when it was a single screen. Anyway to fix this or is the HDMI a poor option to have a display running off of.

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    4

    I've had problems with my G750 on HDMI as well. Have you tried VGA?

  3. #3
    ROG Guru: Brown Belt Array GottiBoi55's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    22
    Posts
    1,117

    Quote Originally Posted by Teenage_blue View Post
    I just noticed this annoying problem. When i plug in my second monitor to the hdmi slot, the whole screen dims to a blue tone....i
    never noticed this before till i unplugged the monitor and saw how much better the coilour was when it was a single screen. Anyway to fix this or is the HDMI a poor option to have a display running off of.
    Hi Teenage_Blue.

    Try uninstalling the "Asus Splendid" .
    For me, Asus Splendid is way off, the colors don't look correct.
    I have four G series, and all don't have the Asus Splendid installed.
    (Just a side note, I use a calibration BD to calibrate all my monitors to correct color, contrast, and brightness)

    Hope this works for you my friend?

    Good luck, and good gaming!
    GottiBoi55
    Asus
    G750JZ-DS71 Windows 10 Pro (x64)
    Intel® Core™ i7 4700HQ (2.40GHz)
    Samsung
    24GB Memory DDR3 1600 MHz SDRAM
    SanDisk
    M.2 SSD 2x128GB in Raid 0 / WD-HGST-1TB HDD 7500-RPM
    NVIDIA® GeForce® GTX 880M 4 GB GDDR5 VRAM
    Second Monitor: Shar
    p Aquos 32"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •